Tehnologie

Whirlpool SPIS 412L

Whirlpool SPIS 412L

Esti in cautarea unui aparat nou de are conditionat deoarece cel vechi nu mai prea rezista la temperaturile aproape insuportabile ce se inregistreaza atat afara, dar si in casa ? Whirlpool SPIS 412L ti-ar putea placea si ar fi o idee pentru a-l achizitiona, evident, dupa ce vei citi aceasta recenzie. Iar, pentru a transa din prima o problema, pretul, trebuie sa spunem ca acest aparat soseste la un pret de 2.000 lei.

Cu siguranta Whirlpool este unul dintre cele mai cunoste brnaduri de electrocasnice, evident, fabricand unele dintre cele mai bune produse atat din punct de vedere al aspectului cat si al caracteristicilor tehnice. Acest apararat este probabil foarte atragator din punct de vedere al aspectului. Acest AC soseste intr-o singura varianta de culoare: argintiu. Avem un aparat imbracat in aceasta nuanta argintie ce se poate potrivi fara nicio problema intr-o camera spatioasa si putin in ton cu moda. Ca si panou, avem de-a face cu un afisaj de tip LCD ce ne ofera detalii legate de temperatura din camera. Soseste cu o telecomanda la pachet spre a seta programele, dar si temperatura acestui aparat. Avem un aparat nu prea mare din punct de vedere al dimensiunilor, avand 818 x 270 x 217 mm, insa greutatea sa nu este una prea mica, acest AC cantarind in jurul a 8 kilograme.

Whirlpool SPIS 412L ne ofera o capacitate interesanta de racire, de pana la 12000 BTU, acest lucru insemnand ca poate raci sau incalzi fara nicio problema, o camera cu dimensiuni de pana la 35 mp. Se poate potrivi chiar si intr-un living destul de spatios, sau intr-o garsoniera spre a regla temperatura in toata garsoniera. Ca si clasa energetia de racire, aparatul se incadreaza in A+, avand un consum de aproximativ 1190 W, in timp ce clasa de incalzire este A, avand un consum de 1010 W. Avem si functii suficiente pe acest aparat, functii precum: ventialre, dezumidificare, sleep/night mode, dar si incalzire, putand sa ne ofere cele mai bune conditii. Nici zgomotul emis de acest aparat nu este unul prea mare, emitand pana la 55 decibeli, dar nici unul foarte silentios.

In concluzie, daca iti doresti un aer conditionat nou, care iti poate regla temperatura fara probleme, putem spune ca Whirlpool SPIS 412L este aparatul potrivit, evident, facand referire la raportul calitate/pret.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top