Sport si Sanatate

5 cele mai bune alimente anti-imbatranire pentru ca pielea sa ramana tanara

Cine nu ar vrea să fie pentru totdeauna tânăr? Odată cu progresul tehnologiei, niciun om de știință nu poate găsi nici un indiciu că ne-ar putea tine tineri pentru totdeauna. Corpul se schimbă. Pe măsură ce îmbătrânim, devine mai slab și mai susceptibil la boli și include deteriorarea funcțiilor sistemice. Dacă am putea opri doar îmbătrânirea, dar nimeni nu putea! Alimentele anti-îmbătrânire ajută la menținerea sănătății pentru a trece prin această etapă.

5. Orez și paste făinoase (integrale)

Carbohidrații sunt unul dintre cele mai importante trei substanțe nutritive de care are nevoie organismul nostru. Este sursa principală de energie. Orezul integral și pastele sunt două exemple de carbohidrați complexe în care ambele sunt bogate în fibre. De două ori cantitatea de fier se găsește în pastele integrale, în timp ce orezul brun este o sursă importantă de vitamină B.

4. Legume crucifere

Legumele, după cum știm cu toții, sunt una dintre cele mai sănătoase alimente de care corpul nostru are nevoie. Varza de Bruxelles, broccoli, conopida, varza si kale sunt cateva dintre legumele crucifere care ne ajuta organismul sa lupte impotriva cancerului si a toxinelor. Aceste legume ar trebui să fie incluse în dieta noastră zilnică în cantitate de 115g / 40g. Ușor gătite sau crude este cea mai bună metodă de a servi aceaste legume pentru a menține enzimele esențiale.

3. Usturoiul

Usturoiul este cunoscut pentru efectele sale cardioprotectoare în corpul nostru. Usturoiul ajută la reducerea nivelului de colesterol și, de asemenea, ajută la subțierea sângelui, care este mai eficace decât aspirina. Usturoiul poate ajuta la reducerea posibilității bolilor cardiovasculare.

2. Nucile

Nucile sunt surse excelente de minerale. Nucul, în special, este bogat în cupru, zinc, seleniu, magneziu și potasiu, dar are un conținut ridicat de calorii. Consumul zilnic de nuci stimulează imunitatea, ajută funcția sistemului digestiv, previne cancerul, îmbunătățește pielea și ajută la controlul nivelului de colesterol.

1. Ghimbirul

Rădăcina de ghimbir ajută la digestie si menține intestinele sănătoase si in stare buna.

1 Comment

1 Comment

  1. Instapress

    aprilie 20, 2023 at 10:01 am

    Ghimbirul are si un efect antiinflamator, ajutand la reducerea senzatiei de disconfort cauzata de afectiuni articulare. Ghimbirul cu condimentare aide fata de boala Alzheimer si oboseala cronica. Aceste beneficii pe care le ofera ghimbirul sunt cauzate de continutul ridicat de antioxidanti si nutrienti.

    Felicitari, ai facut un pas important in imbunatatirea sanatatii tale prin incorporarea alimentelor anti-imbatranire in dieta ta. Aceste alimente vor incetini imbatranirea si ar trebui sa iti aduca un nou nivel de energie si vitalitate. Aprofundeaza-te si experimenteaza pentru a gasi ceea ce functioneaza cel mai bine pentru tine!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top