Crypto

Top 10 NFT

Top 10 NFT

1. The Merge

Merge este o opera de artă virtuală concepută de un artist necunoscut poreclit Pak.

2. The First 5000 Days

Primele 5000 de zile este al doilea cel mai scump NFT vândut până acum. A fost proiectat de Michael Winkelmann, un artist digital cunoscut mai bine ca Beeple.

3. Clock

Ceasul este al treilea cel mai scump NFT vândut și are o poveste puțin excentrică. Aceasta este o creație a PAK menită să strângă fonduri pentru apărarea lui Julian Assange în urma detenției sale controversate din 2019.

4. Human One

Aceasta este prima lucrare de artă din lumea reală a lui Beeple – o sculptură în mișcare 3D cu patru ecrane. Prezintă un film infinit al unui astronaut care explorează locuri în momente diferite.

5. CryptoPunk #5822

CryptoPunk #5822 este cel mai scump CryptoPunk NFT vândut vreodată – CEO-ul Chain, Deepak Thapliyal, l-a achiziționat pentru 23,7 milioane de dolari în februarie 2022.

6. TPunk #3442

Tron este unul dintre blockchain-urile cu propria sa versiune de CryptoPunks. În timp ce TPunks de obicei nu obține profituri mari, în august 2021, Justin Sun, co-fondatorul Tron, a cumpărat TPunk #3442 pentru 10,5 milioane de dolari. TPunk #3442 are caracteristici similare cu Joker.

7. Ecoterra

Ecoterra este o platformă sustenabilă de criptomonede care permite persoanelor și companiilor să finalizeze acțiuni sustenabile pentru a câștiga NFT și jetoane cripto. $ECOTERRA, simbolul nativ al acestui ecosistem, este disponibil în prezent pentru cumpărare prin prevânzare.

8. Swords of Blood

Cei care doresc să cumpere jetoane utilitare NFT pot face parte din ecosistemul Swords of Blood. Acest joc de criptomonede AAA gratuit oferă un joc interesant, articole NFT în joc și recompense pentru criptomonede.

9. Pikamoon

Pikamoon este un mediu de criptomonede de joc pentru a câștiga. Tokenul nativ, $PIKA, oferă multe cazuri de utilizare pe Pikaverse, lumea metaversului Pikamoon.

10. Tamadoge

În timp ce unele proiecte noi NFT nu au o utilitate, Tamadoge (TAMA) este o monedă meme și un joc play-to-earn (P2E) bazat pe NFT, care este plin atât de utilitate, cât și de potențial.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top