Tehnologie

Vortex VAI-A18FC

Vortex VAI-A18FC

Vortex VAI-18FB este un aparat foarte interesant, atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere al specificatilor, si mai ales a specificatilor, urmand ca acest lucur sa fie evidentiat mai jos. Evident, nu este un aparat prea ieftin din punct de vedere al pretului, putnad fi gasit la un pret de pana la 2.600 – 2.700 lei.

Spuneam ca avem de-a face cu un design interesant. Mai exact, este un design simplu, insa cu cateva modificari interesante, precum, asezarea a doua inele ce imita sticla in partea inferioara a aparatului, dar si o forma putin modificata fata de cea normala. Ca si nuanta de culoare, avem de-a face cu vesnicul alb. Din punct de  vedere al afisajului, ni se ofera acelasi display LCD ce ne ofera detalii despre temperatura camerei. Datorita unor dimensiuni ceva mai mari (900 x 310 x 225 mm), aparatul va avea nevoie de un perete ceva mai spatios spre a putea fi asezat. Deci, per total, un aspect interesant, insa doar dimensiunile ceva mai mari il trag in jos pe Vortex VAI-A18FC.

Din punct de vedere al capacitatii de racire, avem de-a face cu o capacitate foarte mare, ceea ce inseamna acoperirea unei suprafete ceva mai mari, si anume 18.000 BTU, capacitate ce va acoperi o camera cu o suprafata de pana la 50 de metri patrati. Din punct de vedere al consumului, trebuie specificat faptul ca avem de-a face cu un model ce se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire (un consum de pana la 1580 W), iar pentru incalzire, aparatul se incadreaza in clasa A+ (un consum de pana la 1470 W). Singurul lucru ceva mai slab ar fi gama de functii. Nu avem o gama extinsa de functii, insa le avem pe cele necesare ce probabil ca iit vor putea indeplini dorintele.

Nu te-ai decis inca sa il cumperi pe Vortex VAI-A18FC ? Datorita functiilor necesare, a aspectului simplist, dar totusi interesant si a pretului deloc exagerat, putem spune ca este mai mult decat suficient ceea ce ni se ofera in acest pret.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top