Tehnologie

Utok U24HD3

Utok U24HD3

Nu cu mult timp in urma, producatorul roman Utok anuntase ca va lansa o gama variata de televizoare, Utok 25HD3 fiind un astfel de televizor. Printre declaratiile directorului de la Utok, s-a putut auzi ca acestia isi doresc sa lanseze televizoare cu specificatii foarte bune, si un pret redus, astfel ca pe acest televizor, pentru putin sub pretul de 550 lei, ni se ofera maximul probabil, atat din punct de vedere al aspectului cat si al specificatiilor.

Spuneam ca avem un design frumos. Da, pentru un televizor cu un asemenea pret ni se ofera un aspect interesant. In primul rand, avem niste linii destul de groase, insa nu inestetice, fiind realizate dintr-un plastic dintr-o culoare ce imita cenusa, nefiind o culoare „lucioasa”. Logo-ul „utok” este si el prezent in zona inferioara a ecranului. Suportul este destul de inovativ, avand doua picioare pozitionate in centrul partii inferioare a ecranului, suport destul de rigid la prima vedere, insa ce promite a sustine greutatea televizorului fara nicio problema. Din laterala, putem spune ca pentru acest barem de pret ni se ofera o grosime surprinzator de redusa, batand o mare parte din concurenta pe acest barem de pret. Cam atat despre aspectul lui UTOK U24HD3, insa sa vedem ce are si in interior acest interesant televizor.

In primul rand, avem un televizor cu un ecran de 61 centimetri, imagini ce vor fi redate la o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, HD, maximum pentru pretul televizorului de sub 550 lei. Unghiul de vizibilitate este surprinzator de bun, chiar cel mai bun unghi prezent pana acum, si anume 178/178 grade. Timpul de raspuns este de 14 ms, destul de intarziat, majoritatea televizoarelor avand un timp de raspuns mult mai scurt, undeva la 8-9 milisecunde. Sonorul este emis cu ajutorul a doua boxe de 3 W, deci 6W in total, fiind un sistem tip Stereo. Avem un sonor destul de slab, probabil caracteristica Sound Mode va aduce un plus sonorului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top