Divertisment

Top filme TIFF 2019 Festivalul International de Film Transilvania

1. Copilul Problema ( Systemsprenger )

Copilul Problema este o dramă germană în 2019 regizată de Nora Fingscheidt. A fost selectată pentru a concura pentru Ursul de Aur la cel de-al 69-lea Festival Internațional de Film de la Berlin. A câștigat premiul Alfred Bauer la festival.

2. Crima in familie

Un om reconstituie uciderea viitoarei sale soacre. Acționând după dorințele fiicei sale, iubitul său, a angajat un ucigaș pentru că se opunea relației lor.

3. Scarborough

Două cupluri – fiecare compus dintr-un profesor și un student – petrec un weekend care le va schimba viața în stațiunea de pe litoralul din Scarborough.

4. Umoristul (Yumorist )

Humoristul este un film care prezinta o săptămână din viața lui Boris Arkadiev, un comedian fictiv de stand-up. Boris este chinuit nu numai de opresiunea și cenzura externă, ci și de propria sa nesiguranță, care îi otrăvește toate relațiile.

5. Mandy

Viața fermecată a unui cuplu într-o pădure retrasă este zdruncinată brutal de un cult de cosmar, care propulsează un om într-o răscoală suprarealistă de răzbunare.

6. In cinstea noptii (To The Night)

Norman, care a supraviețuit unui foc in copilarie, este obsedat de lumină și bântuit de puterile sale.

7. Monument

Un grup de studenti care trebuiau sa isi incepa un stagiu de practica la un hotel se trezesc intr-un autobus inghetat. Sunt pregătiți pentru ceea ce urmează?

8. Rochia bantuita (In Fabric)

În Fabric este o poveste fantomatică într-un magazin ce urmărește viața unei rochii blestemate, pe măsură ce trece de la o persoană la alta, cu consecințe devastatoare.

9. Caruselul Iubirii (Swoon)

O poveste uluitoare despre război, rivalitate, trădare și iubire interzisă. O poveste relatata de descendenții realității lui Ninni și a lui Ioan.

10. 25 km\h

Doi frați foarte diferiti se reunesc și încep o călătorie foarte specială; o excursie pe motociclete pe care si-au imaginat-o în copilărie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top