Divertisment

Top 5 artisti care vin la Electric Castle 2019

1. Florence + the Machine

Florence + The Machine sunt o trupă britanica de rock indie care s-a format la Londra în 2007, constând din vocalistul Florence Welch, Isabella Summers la clape și o colaborare cu alti muzicieni. Muzica formației a primit lauda în mass-media, în special din partea BBC, care a jucat un rol important în creșterea lor la proeminentă, promovând Florence + the Machine ca parte a BBC Introducing.

2. Limp Bizkit

Limp Bizkit este o trupa rap-rock americană din Jacksonville, Florida. Trupa este formata din: Fred Durst (vocal), Sam Rivers (bas, vocal), John Otto (tobe, percutie), DJ Lethal (platane) si Wes Borland (chitara, vocale). Muzica lor este marcată de stilul vocală furios a lui Durst și experimentarea cu sunetul a lui Borland. Apariția vizuală elaborată de Borland, care include machiajul și măștile, măștile și uniformele, joacă, de asemenea, un rol important în show-urile live ale trupei. Trupa a fost nominalizată la trei premii Grammy, au vândut 40 de milioane de albume în întreaga lume și au câștigat alte câteva premii.

3. Bring me the Horizon

Bring me the Horizon (adesea abreviat ca BMTH) este o trupă rock britanica formată în Sheffield în 2004. Grupul este format din vocalistul Oliver Sykes, chitaristul Lee Malia, basistul Matt Kean, bateristul Matt Nicholls și Jordan Fish la clape. Ei au contracteincheiate cu RCA Records la nivel global și Columbia Records exclusiv în Statele Unite.

4. Thirty Seconds to Mars

Thirty seconds to Mars (în mod obișnuit stilizat ca 30 Seconds to Mars) este o trupă rock americană din Los Angeles, California, formată în 1998. Trupa este formată din frații Jared Leto (vocal, chitară, bas, clape) și Shannon Leto (percuție). Pe parcursul existenței sale, trupa a trecut prin diverse modificari ale line-up-ului.

5. Nils Frahm

Nils Frahm (născut la 20 septembrie 1982) este un muzician german, compozitor și producător cu sediul la Berlin. El este cunoscut pentru combinarea muzicii clasice si electronice si pentru o abordare neconventionala a pianului in care mixeaza un pian mare, un pian veritabil, Roland Juno-60, pianul din Rhodes si Moog Taurus.

Pe lângă munca sa solo, Frahm a lansat colaborări cu interpreți notabili precum Anne Müller, Ólafur Arnalds, F. S. Blumm și Woodkid. Cu Frederic Gmeiner și Sebastian Singwald înregistrează și interpretează rolul lui Nonkeen.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top