Recomandari

Top 10 motociclete in 2019

Daca doriti o motocicleta noua in 2019 am pregatit un top cu motociclete foarte bune in raport pret-calitate.

1. Indian FTR 1200

Modelul FTR 1200 S aduce o mai mare tehnologie, agilitate și precizie în călătoria dvs. Printre caracteristici se numără un touchscreen Ride Command® de 4.3 „și o suspensie frontală și spate reglabilă complet cu intrări de preload, compresie și recul.

Motocicleta are un motor V-Twin de 1203 cc cu 120 cai putere, cuplul de 115 Nm oferă putere și raspuns progesive.

Vezi video

2. 2019 Harley-Davidson Iron 1200

O abordare modernă a ceea ce a pus de-a lungul a zeci de ani zambetul pe fețele motocicliștilor Sportster.

Motorul Evolution de 1202 cc dezvolta un cuplu de 96 Nm. Suficient pentru orice motociclist care doreste sa calatoareasca rapid si confortabil.

Vezi video

3. 2019 Honda CB300R

În ciuda denumirii mai agresive a lui R, modelul 2019 Honda CB300R este o motocicletă mai prietenoasă decât cea pe care o înlocuiește modelul CB300F. Cu o poziție mai pe verticală, CB300R se concentrează mai mult pe confortul călărețului decât pe sport. Saua este foarte confortabil iar noul rezervor are o formă care ușurează prinderea cu picioarele. Un bonus al designului rezervorului este acela că lasă loc pentru genunchii motociclistilor mai înalți.

Click pentru mai multe detalii

4. Royal Enfield Continental GT

O interpretare modernă a unei motociclete simbolice, parte a scenei originale britanice Cafe Racing, o expresie a spiritului liber și o declarație de stil.

Click pentru mai multe detalii

5. Yamaha YZF-R3

Yamaha YZF-R3, cunoscută sub numele de „R3”, este o motocicletă sport care a fost produsă de Yamaha încă din 2015. Un prim model pentru gemenii Yamaha, celălalt fiind R25, R3 utilizează un design cu cilindree offset. Modelul YZF-R3 a fost actualizat pentru anul 2019

Click pentru mai multe detalii

6. 2019 Triumph Bonneville Speed Twin

Motorul Speed Twin 1200cc aduce laolaltă stilul modern al Triumph Street Twin cu finisaje și detalii chiar mai uimitoare, cu tot confortul și ADN-ul fără sfârșit al modelului Bonneville T120. Boneville este mai ergonomica și cu toată puterea și cuplul Thruxton R în o configurație modernă și mai accesibilă. Speed Twin oferă un nou standard în ceea ce privește manevrarea de vârf și stabilește un nou punct de referință pentru modul în care un roadster personalizat ar trebui să se plimbe și să se simtă.

Click pentru mai multe detalii

7. Husqvarna Svartpilen 401

Modelul SVARTPILEN 401 este o motocicletă progresivă, robustă, concepută pentru a îndura cerințele explorării urbane. Oferind inspirație din patrimoniul de pionierat al motocicletelor Husqvarna, această motocicleta inovează și ghidează viitorul motocicletei într-o direcție cu totul nouă. O motocicletă care oferă bucuria perpetuă de a deține ceva unic și special, combinat într-un pachet individualist și avansat din punct de vedere tehnic – permițând motociclistului să se bucure pur și simplu de emoția călătoriei.

Click pentru mai multe detalii

8. 2019 Kawasaki ZX-6R

Kawasaki dezvăluie un sublim nou pachet de supersport Ninja ZX-6R pentru anul 2019 împerecheat cu modelul 636cc motocicleta Ninja cu un schimbător rapid de viteze KQS, plus Showa SFF furtunuri mari de piston și etriere de monobloc care inspiră încredere. Și pentru excursii de weekend pe distanțe lungi motocicleta are acum un mod ECO si controlul tracțiunii.

Click pentru mai multe detalii

9. Suzuki SV650X

Dacă sunteți în căutarea unei mototciclete sportive cu stil de Cafe Racer, nu căutați mai departe de SV650X de la Suzuki. Cu motorul V-Twin revigorat, plasat într-un cadru subțire și ușor, se arată asemanarea cu clasicul café racer. În timp ce vă aflați în traficul de oras sau pe drumuri de țară, această motocicleta oferă distracție si manevrabilitate. Indiferent unde veti merge, privire vor fi atintite asupra macestei motociclete moderne cu aspect clasic.

Click pentru mai multe detalii

10. Can Am Ryker

BRP revolutioneaza segmentul de vehicule pe trei roti prin introducerea pe piata a noului model 2019 Can-Am Rykersub sloganul ‘A new way to ride’.

Construit pentru a fi accesibil, distractiv si usor de personalizat, Can-Am Ryker se transforma in optiunea perfecta pentru barbatii si femeile in cautare de aventuri incredibile la volan precum si pentru cei care de abia descopera experienta de riding.

Can-Am Ryker Rally Edition este un model complet nou in lineup-ul de vehicule Can-Am On-Road care mai include si familia de roadstere Can-Am spyder. 
Acest nou vehicul este destinat sa rupa barierele accesibilitatii pentru a fi disponibil unei largi diversitati de clienti. 

Click pentru mai multe detalii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top