Divertisment

Top 10 artisti care vin la Untold 2019

Untold Festival isi va deschide portile si in 2019 in Cluj-Napoca, perioada 1-4 August 2019. Ca in fiecare an lineu-up este unul care promite spectacol si atsmosfera cu care am fost obisnuiti in celelalte 4 editii. Editia Untold 2019 este o editie aniversara in care sarbatorim 5 ani de Untold Festival.

1. Armin Van Buuren

Armin Jozef Jacobus Daniël van Buuren este un DJ olandez, producător de înregistrări și remixer din sudul Olandei. Începând cu anul 2001, a găzduit o emisiune săptămânală „A State of Trance”, difuzata catre aproape 40 de milioane de ascultători în 84 de țări, pe peste 100 de posturi de radio FM. Potrivit Djs And Festivals, „emisiunea de radio l-a ajutat să cultive un interes fata de muzica trance din întreaga lume”. [10]

2. David Guetta

Pierre David Guetta este un DJ francez, programator de muzică, producător de discuri și compozitor. El a vândut peste nouă milioane de albume și 30 de milioane de single-uri în întreaga lume. În 2011, Guetta a fost votat ca DJ-ul numărul unu în sondajele DJ Mag Top 100 DJs. În 2013, Billboard a încoronat „When Love Takes Over” ca fiind cea mai importantă colaborare dans-pop din toate timpurile.

3. Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like Mike este un duo belgian și grecesc și duo de producție, compus din frații Dimitri Thivaios și Michael Thivaios. Ei s-au clasat pe primul loc în 2015 și au fost clasați pe locul 2 în 2014, 2016, 2017 și 2018 pe lista Top 100 DJ din DJ Mag.

4. James Arthur

Arthur a câștigat cea de-a noua serie The X Factor, UK în 2012. Single-ul său de debut, „Impossible”, a fost lansat de Syco Music după finală și a debutat ca numărul unu pe UK Singles Chart în prima sa săptămână de lansare. De atunci, a continuat să vândă peste 1,4 milioane de exemplare în Marea Britanie, făcându-l cel mai de succes câștigător în istoria spectacolului și a vândut peste 2,5 milioane de exemplare în întreaga lume

5. Martin Garrix

Martijn Gerard Garritsen cunoscut sub numele de Martin Garrix, este un DJ producător olandez din Amstelveen. Cele mai cunoscute single sunt „Animale”, „In the name of love” și „Scared to be lonely”. El a fost clasat pe locul 1 pe lista Top 100 DJ de DJ Mag pentru trei ani consecutivi (2016, 2017 și 2018).

6. Oscar and the Wolf

Oscar și Wolf au primit prima dată atenția internațională cu single-ul „Orange Sky” în 2013, care le-a atras atentia pentru sprijin celor asemenea lui Lou Reed, dar a câștigat recunoașterea criticii și succesului cu albumul de debut Entity, lansat în aprilie 2014. Acest album a plecat de la sunetul EP-urilor folk si populare din Columbia, și s-a aventurat într-un nou sunet electronic. A fost pentru prima dată când Max Colombie a preluat controlul, iar albumul a fost co-produs de Leo Abrahams.

7. Solomun

Mladen Solomun (născut pe 27 decembrie 1975), mai cunoscut sub numele său de scenă Solomun, este un DJ bosniaco-german și un producător de muzică techno.

A castigat de trei ori la premiile DJ pentru cel mai bun producător și cel mai bun DJ Deep House.

8.Bastille

Bastille (BΔSTILLE) este o formatie britanica formata in 2010. Grupul a fost inceput ca un proiect solo de catre vocalistul Dan Smith, dar mai tarziu a fost extins pentru a-i include Kyle Simmons, basistul si chitaristul Will Farquarson si bateristul Chris „Woody”. Numele trupei derivă din Ziua Bastiliei, care este sărbătorită la 14 iulie, data nașterii lui Smith.

9. Don Diablo

Don Pepijn Schipper, cunoscut sub numele de scenă Don Diablo, este un DJ olandez, producător de muzică, muzician și compozitor de muzică electronică de la Coevorden. El este cunoscut pentru stilul său electronic de producție și vocalizele din majoritatea melodiilor sale. Este unul dintre pionierii viitorului al genului house si a fost clasat pe locul 7 in Top 100 DJs – 2018 de catre DJ Mag. El a fost, de asemenea, clasat pe locul unu Producător al Anului de 1001Tracklists. În 2016, el a fost clasat pe locul unu Artist al anului viitor al casei Beatport.

10. Steve Aoki

Steven Hiroyuki Aoki este un muzician american, DJ, producător de înregistrări și director de muzică. În 2012, Pollstar l-a desemnat pe Aoki drept cel mai mare artist de dance din America de Nord. A colaborat cu artiști precum Will.i.am, Afrojack, LMFAO, Linkin Park, Iggy Azalea, Lil Jon, Blink-182, Laidback Luke, BTS, Monsta X, Louis Tomlinson, Rise Against, Vini Vici, Lauren Jauregui, și Fall Out Boy și este cunoscut pentru remixurile sale de la artiști precum Kid Cudi. Aoki a lansat și mai multe albume de studio Billboard-charting, în special Wonderland, care a fost nominalizat la premiul Grammy pentru cel mai bun album de dance / electronic în 2013. Este fondatorul fondului de caritate Steve Aoki, care câștigă bani pentru organizațiile globale de ajutor umanitar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top