Tehnologie

Sony 65XD8505

Sony 65XD8505

Iata ca a sosit si gama 2016 de televizoare a celor de la Sony, un model fiind si televizorul Sony 65XD8505, televizor cu un pret deloc scazut, insa japonezii ne promit tehnologii noi, unul din cele mai inovative design-uri, si nu numai. Mai multe vom spune ceva mai jos despre acest incredibil televizor.

In primul rand, ni se ofera un ecran cu o diagonala mai mult decat generoase, fiind vorba de un display Edge LED de 164 centimetri, ecran pe care vor rula imagini 4K, cel mai recent tip de rezolutie, imaginile redate pe televizor fiind tactate la 3840 x 2160. Japonezii nu s-au multumit cu un ecran mare si cu cea mai buna rezolutie prezenta pe piata. Ca ecranul de 164 centimetri sa ne redea cel mai bun continut video, Sony s-a decis sa incorporeze cateva tehnologii noi, precum Motionflow XR si X-Reality PRO, dar si diferite moduri de a utiliza televizorul, precum CineMotion, PhotoTV HD, 24p True Cinema, Auto Wide si multe altele ce au ca scop o folosire cat mai usoara a televizorului. Tot ca nivelul de complexitate sa fie redus, cei de la Sony au incorporat ca si sistem de operare Android pe acest televizor, deci o interfata mai usor de utilizat. Unghiul de vizibilitate este tot ceea ce se putea obtine, deci 178 grade. Evident, se poate naviga si pe browser, avand o retea wireless integrata, nefiind nevoie insirarea cablurilor prin casa. Pe langa placa wireless integrata, ni se mai ofera si foarte multi conectori, televizorul putand fi utilizat in aproape orice mod.

Cam atat despre specificatiile tehnice ale lui Sony 65XD8505. Acum sa vorbim si despre design. Ni se ofera un design de-a dreptul fenomenal. Se remarca, evident, grosimea foarte redusa a televizorului, fiind probabil unul din cele mai subtiri televizoare prezente pana in acest moment pe piata, evident, referindu-ne la pretul de pana in 13.000 lei. O problema a tuturor utilizatorilor sunt cablurile, deoarece acestea arata inestetic si urat in spatele televizorului. Pentru ca acestea sa nu mai stea incalcite in spatele televizorului, cei de la Sony au realizat niste canalicule in care sa fie introduse cablurile ce pana acum stateau in spatele televizorului. Si ecranul este evidentiat de catre liniile foarte subtiri prezente pe Sony 65XD8505. Deci, despre design doar cuvinte de laudat, si la fel si despre specificatiile tehnice ale produsului. In concluzie, putem spune ca avem de-a face cu unul din cele mai bune televizoare prezente pana in acest moment pe piata, daca ne gandim si la pretul de putin sub 13.000 lei cu care soseste si in Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top