Tehnologie

Sony 55XD8505 – Review

Un colos. Probabil aceasta este combinatia perfecta de cuvinte pentru Sony 55XD8505, un televizor cu adevarat „monstru”, insa in sensul bun al cuvantului, referindu-ne atat la specificatiile extraordinare ale sale, cat si la designul absolut impecabil al acestui Smart TV. Este un Smart TV ce face parte din gama Bravia, aceasta gama fiind cunoscuta drept cea mai buna gama a japonezilor.

Dupa cum aminteam si mai sus, designul acestui televizor este unul extraordinar din punct de vedere al aspectului. O data ce il privim, dam peste un panou de un negru complet, insotit de niste linii foarte mici, de aceeasi culoare neagra ce par sa nici nu se observe in momentul cand ecranul televizorului este stins. Nici cand televizorul este aprins nu se observa mare lucru in materie de linii, dupa cum spuneam si mai sus, acestea fiind foarte subtiri, Sony punand foarte mare pret pe aspectul unui produs din gama sa. Suportul este unul subtire, format dintr-un platou ce iese in fata, dintr-un material ce imita lemnul, cu usoare reflectii la lumina. Doar logo-ul Sony mai este prezent in parte frontala a televizorului Sony 55XD8505. Cand il privim din laterala, putem spune ca ramanem muti de uimire, fiind probabil cel mai subtire televizor existent pe piata in acest moment, evident, facand referire la segmentul de pret pe care se incadreaza acest televizor, si anume 7.500 lei. Nu mai este nicio problema cu intinsul cablurilor prin spatele televizorului, deoarece datorita unor canale in partea din spate a televizorului, cablurile vor putea fi introduse acolo, fara a mai fii insirate in spate. Deci, despre design numai de laudat, insa sa vedem si unele specificatii.

In primul rand, pe ecranul de 140 centimetri vor rula numai si numai imagini Ultra HD, cel mai recent tip de rezolutie prezent pana in acest moment pe piata, insa imaginea va fii ceva mai imbunatatita datorita numeroaselor caracteristici prezente, caracteristici precum Face Area Detection, Auto Wide, X-Reality PRO si multe altele, pe care nu le vom enumera chiar acum. Unghiul de vizibilitate este de 178 grade, deci maximum din cee se putea obtine pana acum, neexistand pana in acest moment o alta varianta pentru unghiul de vizibilitate. In materie de sunet ni se ofera 4 difuzoare de cate 7.5 W, deci sonor destul de puternic, iar, datorita catorva functii Dolby, dar si altele, sonorul se va auzi mult mai clar, si ceva mai tare. Avem sistem de operare Android pe Sony 55XD8505, deci o navigare mult mai usoara in meniul televizorului, si multiplii conectori spre a face ecranul televizorului cat mai intrebuintabil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top