Tehnologie

Sharp LC-55XUF8772ES

Sharp LC-55XUF8772ES

Sharp nu este o firma foarte cunoscuta pe piata televizoarelor, insa se pare ca in 2016 acestia isi doresc sa dea lovitura, Sharp LC-55XUF8772ES fiind un model de-a dreptul extraordinar, cu un design foarte bine lucrat, specificatii de cel mai inalt nivel, si un pret pe masura, adica undeva in jurul a 4.400 – 4.500 lei.

Dupa cum tocmai ce am mentionat, acest televizor are un design de-a dreptul extraordinar. Avem niste linii foarte subtiri, aproape inexistente, de culoare argintie, o culoare foarte bine lucrata, nefiind un material de proasta calitate. Singura linie ceva mai groasa este cea din zona inferioara, unde este dispus si logo-ul Sharp. Suportul este unul in stil propriu, realizat foarte bine, suportul constand in doua picioare realizate din metal probabil, suport de culoare argintie, reflexibil, de buna calitate. Nu am mai vazut acest suport la vreun alt producator, avand o forma ceva cam ciudata, deci cei de la Sharp vor sa inoveze putin pe aceasta piata si nu tin cont de critici.  Un alt lucru remarcabil este grosimea acestui televizor. Probabil printre putinele televizoare cu o grosime atat de redusa pentru pretul de 4.500 lei, putand fi comparat cu un Sony, probabil acestia inspirandu-se putin de la japonezi. In concluzie, despre designul lui Sharp LC-55XUF8772ES doar cuvinte de lauda, si sa speram ca si viitoarele televizoare vor continua acest concept. Insa, acum sa trecem si la specificatiile tehnice ale produsului in cauza.

In primul rand, ecranul de 139 centimetri ce este bine evidentiat de liniile foarte subtiri ale televizorului ne va servi imagini la calitate 4K, deci maximum din ce se putea pana acum. Iar, deoarece Sharp doreste o calitate video cat mai buna, au integrat si tehnologia Active Motion 800 ce are ca scop redarea unui continut mult mai clar. in materie de sonor, acestia ne ofera doua boxe a cate 10W, boxe tip Stereo ce vor emite un sonor puternic datorita tehnologiilor Dolby de ultima generatie si a NICAM. Pe televizorl Sharp LC-55XUF8772ES avem incorporata si placa Wireless, deci cel mai probabil vom beneficia si de navigare pe browser. Ni se ofera si o multime de conectori, precum Scart USB, HDMI si multe altele. In concluzie, putem spune fara probleme ca acest Smart TV ar fii o alegere perfecta referindu-ne si la pretul sau, dar si o buna oportunitate pentru a da o sansa unor producatori nu asa cunoscuti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top