Tehnologie

Sharp LC-49XUF8772ES

Sharp LC-49XUF8772ES

Se vede ca Sharp isi doreste enorm de mult sa capteze cat mai mult public in ceea ce tine gama televizoarelor, lansand in anul acesta cateva televizoare cu specificatii foarte bune, design superb si pret ceva mai mic decat era normal, Sharp LC-49XUF8772ES fiind unul din aceste modele, televizor care in schimbul a 3.500 lei ne ofera niste specificatii foarte bune, cu rezolutie 4K si design uluitor de interesant.

Insa, daca tot am adus in discutie rezolutia 4K a acestui televizor, trebuie sa specificam si alte lucruri. In primul rand, ni se ofera un televizor cu un ecran de tip LED, evident un televizor inteligent. Ecranul de 123 centimetri ne va oferi imagini tactate la rezolutia de 3840 x 2160 pixeli, imaginea fiind imbunatatita datorita functiei Active Motion 800. Avem o placa wireless integrata, deci navigarea se poate face fara probleme, atat pe browser cat si in YouTube. Pe langa placa de wireless integrata, cei de la Sharp au integrat si foarte multi conectori spre a avea o intrebuintare cat mai vasta a televizorului Sharp LC-49XUF8772ES. Sonorul este oferit datorita a doua boxe de 10 W, fiind construite cu arhitectura Stereo, insa tehnologia de ultima generatie Dolby este si ea prezenta, deci sonorul va fii imbunatatit semnificativ.

Spuneam ca designul este superb, si o facem fara a avea vreun dubiu. Ecranul de 123 centimetri iese foarte bine in evidenta datorita unor linii de culoare neagra aproape inexistente. Singura linie ce iese din tipar este cea din zona inferioara a ecranului, cei de la Sharp alegand sa incorporeze o linie de culoare argintie, putin mai groasa, spre a intra in contrast cu suportul foarte interesant al acestui televizor. Privit din laterala, putem spune ca avem de-a face cu un televizor foarte subtire, ceva in genul televizoarelor realizate Sony, de altfel, japonezii sunt singurii ce mai pun accent pe design.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top