Tehnologie

Sharp LC-49CUG8052E – Review

Sharp LC-49CUG8052E este inca un televizor surprinzator din gama producatorului japonez, televizor ce pare sa surprinda atat din punct de vedere al design-ului, producatorul incercand din nou sa evidentieze cat mai mult ecranul, piesa acestora de rezistenta, deoarece, Sharp a devenit o companie foarte apreciata avand in vedere ecranele pe care acestia le fabrica. De altfel, nu doar design-ul pare sa impresioneze, ci si pachetul de specificatii pe care producatorii il aleg pentru acest Smart TV, insa, toate detaliile vizavi de pret, specificatii tehnice si design le vom mentiona mai jos, intr-o recenzie detaliata si la subiect.

Design

Sa incepem cu ceea ce remarcam prima data atunci cand privim un televizor, si anume aspectul acestuia. Iar, la noul Smart TV al celor de la Sharp, sunt multe de spus, deoarece, o data privit, panoul impunator de 123 centimetri, remarcam niste margini foarte subtiri pe laterale si in partea superioara, in timp ce, linia din zona inferioara este putin mai groasa, linie pe care se situeaza si inscriptia „SHARP”. Privit din lateral, observam ca avem de-a face cu un televizor destul de subtire, exceptand zona de jos a televizorului, acolo unde se afla toate componentele importante ale acestuia. Tot din punct de vedere al design-ului se remarca si suportul acestuia, suport elegant, realizat din doua picioare ce se intind in spatele si in fata televizorului. ceva in genul LG. insa, pare ca acesta este ceva mai bine realizat.

Imagine

Dupa cum am remarcat inca de la capitolul design, ni se ofera un panou de 123 centimetri, panou pe care urmeaza a ne fi servite imagini la o calitate 4K, tactate la o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, ceea ce inseamna ca producatorul a oferit tot ce se putea mai bine pe acest televizor. Chiar si asa, acestia au tinut sa ne ofere si mai multe functii ce au ca scop imbunatatirea calitatii video si anume: Hotel Mode, List Sharp, Active motion 400, etc.

Sunet

Producatorul Smart TV-ului Sharp LC-49CUG8052E pare sa tina mortis sa ne precizeze ca avem un sistem ce are la baza si tehnologia Harman-Kardon pentru cele doua boxe ce insumeaza o capacitate de 20W. De altfel, nu doar tehnologia Harman-Kardon este prezenta pe acest televizor, ci si cele Dolby, sau Sound Equalizer-ul, ce au ca scop oferirea unui sunet cat mai puternic si mai clar pe acest superb televizor.

Concluzie

In concluzie, ce ar mai ramane de spus decat ca, in limita a 2.000 – 2.100 lei, Sharp LC-49CUG8052E este un Smart TV ce pare ca ofera absolut tot ce se poate, de la un aspect placut, la o imagine clara si pana la un sunet puternic si fara distorsiuni. Astfel, daca dispuneti de un buget de peste 2.000 lei, trebuie sa luati in calcul si aceasta varianta de televizor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top