Tehnologie

Samsung AR09KSWSBWKNZE

Samsung AR09KSWSBWKNZE

Samsung AR09KWSWBWKNZE este unul din aparatele de aer conditionat din noua gama a sud-coreenilor, si de altfel, unul dintre cele mai bune aparate din aceasta gama. Acesta poate fi gasit in ofera a mai mult magazine, pretul variand intre 2.300 si 2.600 lei. Ni se ofera specificatii si functii interesante, si un design oarecum modern.

Ca si design, sud-coreenii ne ofera o forma noua a aparatului, si anume,  forma triunghiulara. Se pare ca datorita acestei forme, produsul ar putea avea unele performante mai sporite, cum ca aerul va circula mult mai repede, intinzandu-se pe o suprafata mai intinsa, deci am putea avea unul din cele mai interesante aparate de aer conditionat de pe piata. Ca si afisaj al temperaturii ne este oferit un display LCD, insa acesta va putea fi observat doar daca aparatul este pornit. Avem de-a face cu o unitate de culoare alba, insa o unitate ce cantareste destul de mult, si anume, in jurul a 9.5 kilograme, in timp ce dimensiunile aparatului sunt de 826 x 261 x 261 mm.

Din punct de vedere al capacitatii acestui aparat, ni se ofera o capacitate de racire de 8530 BTU/h, in timp ce capacitatea de incalzire a aparatului este de 10920 BTU, deci aparatul va face fata cu brio la o camera cu o suprafata de pana la 25 metri patrati. Avem si multiple functii integrate pe Samsung AR09KSWSBWKNZE, insa cea mai interesanta functie ar fi cea Wi-Fi, functie ce ne permite sa controlam aparatul de aer conditionat de la distanta, iar in momentul cand ajungi acasa sa ai o temperatura ideala in casa. Evident, va fi folosit cu ajutorul unui smartphone sau a unei tablete.

In concluzie, aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE este unul interesant, mai ales din punct de vedere al aspectului, dar si a multiplelor functii ce nu au fost amintite mai sus. Datorita incadrarii in clasele de eficienta energetica A++ si A+, aparatul va consuma mult mai putin curent. Deci, daca esti in cautarea unui AC, acesta ar fi unul destul interesant, evident, daca ai un buget destul de ridicat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top