Tehnologie

Samsung AR09KSFHBWKNZE

Samsung AR09KSFHBWKNZE

Deoarece anotimpul cald incepe sa puna stapanire serioasa pe tara noastra, iar vechile aparate nu ar mai rezista la caldura insuportabila din casa, iata ca noi iti sarim in ajutor. Samsung AR09KSFHBWKNZE este numele unui aparat de aer conditionat ce se potriveste in orice camera sau loc, deoarece ne ofera niste dimensiuni ceva mai mici, insa nivelul de confort va fi la fel de ridicat. Pretul acestui aparat este destul de ridicat, fiind situat in jurul sumei de 2.000 – 2.300 lei la mai toate magazine. Evident, este un pret destul de mare daca ne gandim la prestigiul sud-coreenilor de la Samsung si la faptul ca acestia produc electrocasnice si electronice de cea mai inalta calitate.

Din punct de vedere al aspectului exterior si interior trebuie sa specificam ca acest aparat soseste pe culoarea alba, putandu-se aseza in orice camera sau loc al camerei, nedepinzand de contrast. Evident, probabil cea mai mare firma producatoare de electronice si electrocasnice, Samsung, s-a gandit si la finisajele acestui aparat de aer conditionat, niste finisaje foarte bine realizate. Ca si afisaj, avem de-a face cu un display LCD ce poate fi utilizat fara nicio problema pentru reglarea temperaturii sau alte asemenea intrebuintari. Ca si dimensiuni, Samsung AR09KSFHBWKNZE ne ofera 820 x 285 x 215 mm, facand referire la celelalte modele putem spune ca avem un aparat mult mai mic fata de cele ce se incadreaza in aceeasi categorie de pret.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, acest aparat ne ofera o capacitate de 9000 BTU. Pentru a va face o idee, acest aparat poate rezista fara probleme intr-o camera cu dimensiuni de maximum 25 metri patrati. Ca si clasa energetica, acest AC se incadreaza in categoria A++ (pentru racire), dar si A+ (pentru incalzire), acest lucru insemnand reducerea cu pana la 20% a consumul de curent in raport cu un aparat asemenator. Evident, atunci can aparatul este oprit, cantitatea de energie consumata va fii aproape 0.

Datorita unei game extinse de functii, aparatul Samsung AR09KSFHBWKNZE ne promite o temperatura ajustabila cu usurinta, dar si folosirea aparatului pe timp de noapte fara nicio problema. Ca si functii ce se remarca, avem functia Turbo. Rolul acestei functii este de a raci camera intr-o perioada mult mai scurta de timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top