Tehnologie

Panasonic TX-40DS400E

Panasonic-TX-40DS400E

Panasonic sau Matushita Electronics reprezinta numele unui producator de origine japoneza, ce se ocupa, in mare parte, cu producerea aparatelor electronice, avandu-si sediul in Japonia, mai exact in marele Osaka. Panasonic TX-40DS400E reprezinta numele nui Smart TV produs de acesti japonezi, un TV care pentru pretul de 2.300 lei ne ofera design destul de inteligent si specificatii bune, meritandu-si banii, insa mai jos va vom detalia aceste aspecte.

Dupa cum spuneam, acest Smart TV ne ofera un design foarte frumos, cu linii subtiri si elegante. In zona inferioara a ecranului avem o linie dubla, una de culoare neagra asemeni celorlalte linii ale televizorului, iar una de culoare argintie, prezenta numai si numai in acea zona. In zona frontala se mai identifica doar logo-ul „Panasonic”, realizat dintr-un plastic de culoare alba, ce iese putin in relief. In materie de suport, avem ceva ce intalnim la multi producatori, si anume un suport format din doua picioare de culoare neagra, cu putine urme de cenusiu, destul de frumos realizat, insa putin invechit pentru perioada la care se scrie acest review. Pansonic TX-4DS400E se reamrca si prin dimensiunile ce tin de grosime, acestea fiind foarte reduse, neavand o grosime in limitele extremului, din contra, un televizor subtire daca ne gandim la numele firmei si la pretul produsului. Probabil singurii ce mai pun mare aspect pe grosimea televizorului sunt cei de la Sony, deci un plus pentru japonezii de la Panasonic, conationali de altfel cu Sony.

Specificatiile sunt si ele interesante, in primul rand trebuie sa mentionam ca avem de-a face cu un panou tip LED de 100 centimetri, deci o dimensiune suficienta pentru a-l amplasa intr-un living spatios. Rezolutia pe care ne vor fi redate imaginile pe ecranul de 100 centimetri este de 1920 x 1080 pixeli, deci rezolutie Full HD. Datorita functiei „High Contrast”, cei de la Panasonic incearca sa accentueze putin aspectul imaginii spre a avea o claritate cat mai buna. In materie de sonor avem de-a face cu doua boxe a cate 10 W ce beneficiaza de arhitectura Surround si tehnologie V-Audio.  Pnasaonic TX-4DS400E putem spune ca este un televizor foarte interesant, raportandu-ne si la raportul calitate/pret, probabil singurul lucru ce trebuia fortat de producator ar fi fost introducerea unei rezolutii 4K.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top