Tehnologie

LG Standard Plus P09EN – Review

LG Standard Plus P09EN este un alt aparat de aer conditionat de la producatorul sud-coreean, ce face parte din gama 2017 a acestuia, fiind un aparat ce imbina functii premium, un design modern si simplist in acelasi timp, intr-un pret rezonabil. Insa, mai multe despre design si functiile cu care soseste acest aparat vom specifica dupa ce vom trece in revista cateva detalii despre costurile pentru achizitionarea si montarea unui asemenea aparat.

In primul rand, pretul acestuia variaza, iar, deoarece este un model 2017, el se poate gasi in majoritatea magazinelor, fie online fie offline, iar, ca o idee, 1700 lei ar fi suma ce trebuie scoasa din buzunar pentru achizitionarea acestui aparat. Iar, pentru ca nu soseste cu kit de instalare inclus, va trebui sa mai bagati mana in buzunar pentru in ca 400-500 lei, destinati montajului acestui aparat. Deci, ca idee, costul cu tot cu montajul acestui aparat, se ridica la 2100-2200 lei.

Iar, in schimbul acestei sume, ni se ofera un aparat care pe exteior nu impresioneaza, chiar daca este un model modern, clasic, toate pe o unitate interioara de culoare alba, ceea ce-l face usor de amplsat in orice incapere. De altfel, avem si niste dimensiuni bune, ce se intalnesc la majoritatea aparatelor. Nu sunt prea multe de spus despre design-ul lui LG Standard Plus P09EN, deoarece nu se remarca in vreun fel.

Ca si putere, acest aparat soseste cu 9000 BTU, ceea ce nu-l face sa para atat de puternic, sud-coreenii specificand ca poate face fata la o incapere de pana la 25 metri patrati, insa in realitate, se pare ca ar putea climatiza, mai greu, ce-i drept, o incapere si mai mare. Ca si clasa de eficienta energetica, acesta se incadreaza in A++ atunci cand vine vorba de racire si in A+ cand aparatul e folosit pentru a incalzi camera, iar, indiferent de um este folosit, consumul va fi unul bun, lucru ce i se datoreaza si unui compresor Inverter, care face ca consumul sa fie mai scazut, dar si ca acest aparat sa fie mai putin zgomot cand temperatura din exterior scade prea mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top