Tehnologie

LG Deluxe DM12RP – Review

LG Deluxe DM12RP este un aparat de are conditionat al producatorului sdu-coreean, cu dotari foarte bune, un raport calitate-pret decent, si un aspect exterior care nu iese in evidenta printr-un anume lucru, fiind un AC cu un design simplist, dar si modern in acelasi timp.

Inainte de a trece in revista toate detaliile vizavi de putere, eficienta energetica sau aspect, trebuie specificate cateva detalii despre costurile unui asemenea aparat de aer conditionat. Ce e drept, pretul unui asemenea aparat de aer conditionat este unul destul de piperat, situandu-se in jurul sumei de 2.900 – 3.100 lei, iar, daca tinem cont ca in schimbul unei asemenea sume nu ne este inclus kitul de instalare, kit pentru care vom mai scoate din buzunar 100-150 euro, dupa caz, ne dam seama ca vom baga mana destul de adanc in buzunar.

De altfel, ca si montaj, este indicat sa fie contactata una din firmele recomandate de producator in cazul in care nu doriti sa ramaneti fara garantie.

Ca si design, nu sunt mair lucruri de spus, fiind un AC de culoare alba, putand fi asezat fara probleme in orice incapere fara a afecta in vreun fel. Controlul aparatului se face doar de pe telecomanda, telecomanda pe care este situat si un ecran LCD unde putem gasi toate detaliile vizavi de temperatura setata, programul ales si treapta de ventilare. De altfel, LG Deluxe DM12RP mai poate fi controlat si de la distanta, deoarece beneficiaza de o functie WiFi cu care putem controla AC-ul din orice locatie cu ajutorul unei conexiuni stabile la internet si aplicatia sugerata de prodcuator instalata pe telefon.

Iar,  ca si putere, avem 12.000 BTU, o capacitate suficienta pentru a climatiza o locuinta de pana la 35 metri patrati, iar, daca tot am trecut in revista puterea acestuia, trebuie specificata si clasa de eficienta energetica in care se situeaza acest aparat. Ca si eficienta energetica, avem A++ indiferent de modul ales: racire sau incalzire, ceea ce inseamna costuri mai mici la factura, fapt ce-i revine compresorului tip Inverter.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top