Tehnologie

LG 55UJ620V – Review

LG 55UJ620V este inca un Smart TV foarte interesant al producatorului sud-coreean, televizor ce face parte din gama 2017 a producatorului, televizor care cel putin pe hartie pare sa iese in evidenta prin niste dimensiuni interesante, specificatii foarte buna. Ce e drept, in 2017, la acest segment de pret, nu mai putem spune ca exista televizoare proaste, insa toate detaliile vizavi de dimensiuni, tehnic, etc, vor fi trecute in revista ceva mai jos, fiind o recenzie obiectiva, ce are ca scop formarea unei pareri a clientului, in timp ce spre finalul recenziei se va regasi si o concluzie a noastra. Insa, acum sa trecem in revista toate elementele importante ale televizorului.

Design                             

Dupa cum deja v-ati obisnuit cu formatul articolelor noastre, primul lucru abordat este designul acestui televizor, design destul de interesant. In primul rand, avem niste margini nu foarte subtiri, realizate dintr-un plastic de culoare neagra, insa, se renunta in sfarsit la acel negru lucios si se trece la culoarea mata, ce pare sa dea un plus de eleganta acestui televizor. Insa, sud-coreenii n-au renuntat complet la plasticul lucios pnetru LG 55UJ620V, acesta fiind folosit in continuare la suportul de sustinere al televizorului, suport despre care nu putem spune mare lucru, fiind un suport cu care probabil deja ne-am obisnuit pentru varfurile de gama ale sud-coreenilor de la LG. Ce e drept, avem niste dimensiuni acceptabile, deoarece privit din lateral observam ca avem de- aface cu un televizor nici prea gros, nici prea subtire, unul cu niste dimensiuni normale.

Imagine

Evident, al 2-lea lucru abordat in articolele noasre este cel ce face referire la imaginile ce urmeaza a fi servite pe acest Smart TV. In primul rand, avem de-a face cu un ecran de 139 centimetri, deci un ecran foarte mare ce pare sa sugereze faptul ca este un televizor destinat mai mult unui living sau unei camere foarte spatioase, in timp ce pe acest ecran urmeaza a ne fi oferite imagini la o calitate 4K, tactate la o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli. Iar, datorita funcitilor de care beneficiaza aproape orice Smart TV, urmeaza a avea o imagine clara, pura si fluida pe acest LG 55UJ620V.

Sunet

Urmeaza a vorbi despre al 3-lea, dar nu cel din urma lucru abordat in recenzia noastra, si anume sunetul. Tinand cont de pretul acestui Smart TV, nu putem spune ca suntem impresionati de cele doua boxe de 20W, probabil putand fi incorporati pana la 30-35W in doua boxe, insa, si-au pastrat oarecum din buget pnetru multitudinea de caracteristici pentru acest Smart TV, deoarece, pe langa tehnologia Dolby, sud-coreenii ne mai ofera inca 5-6 functii speciale pentru sunet

Smart

In acest segment de pret, de pana la 2.800 – 3.000 lei, nu putem spune decat ca ni se ofera absolut toate functiile si caracteristicile de care trebuie sa beneficieze un Smart TV de top. Evident, te poti conecta la absolut orice odata ce ai acces la o retea de Wirelless, de la a accesa un simplu site pe browser si pana la vizionarea de continut online – audio sau video, pe orice platforma. Pe langa asta, cei de la LG ne-au incorporat cate ceva „Smart” si la imagine sau sunet.

Concluzie

Probabil deja ti-ai format o parere despre acest Smart TV, noi nu iti putem spune decat ca, in cazul in care esti dipus sa scoti din buzunar suma de 2.800 – 3.000 lei pentru un Smart TV absolut perfect si dispui de o camera spatioasa, LG 55UJ620V este alegerea corecta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top