Tehnologie

LG 49LF590V – Review

Vrei un televizor cu adevarat Smart ? Functii multiple, design aratos si celalte functii elementare ? Cu siguranta, LG 49LF590V este raspunsul la ceea ce cauti, in timp ce pretul de 2.500 lei poate bate cu usurinta concurenta pe acest segment de pret. Dupa cum spuneam, de la design si pana la specificatii, totul este ideal la acest teelvizor, in timp ce diagonla sa foarte mare ne permite asezarea televizorului intr-o camera ultra spatioasa, fara nicio problema.

Despre design si aspectul foarte interesant al televizorului vom vorbi ceva mai tarziu, acum trecand in revista specificatiile tehnice ale acestui Smart TV. Deci, dupa cum am spus si mai anterior avem un televizor „inteligent”, ceea ce inseamna ca televizorul soseste cu multiple functii si intrebuintari. In primul rand, ni se ofera o diagonala de 124 centimetri, pe care vor rula imagini Full HD, ceea ce inseamna, cu exactitate, o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Datorita anumitor specificatii superioare ale imaginii, cum ar fiDynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, 24p Real Cinema, Triple XD Engine si altele, calitatea imaginii va fii cu mult imbunatatita, deci nu este nicio problema in ceea ce tine calitatea video. Si sunetul este intretinut, chiar daca avem doar doua difuzoare de 10W. Sonorul va fii imbunatatit cu ajutorul functiilor Dolby – 2 la numar, dar si alte functii interesante ce fac ca sunetul sa se aude clar, si fara niciun impediment. Evident, televizorul se bucura si de alte caracteristici tehnice interesante, insa daca am sta sa le insiram pe toate, nu am mai avea timp sa spunem si de aspectul televizorului.

Avem un aspect exterior extraordinar, linii frontale extrem de subtiri, asemanatoare culorii cenusei, nefiind o culoare „lucioasa”, ci una mata, deci LG s-a gandit sa soseasca cu un plus, plasticul lucios nemaifiind foarte preferat. In parte frontala se identifica doar logo-ul LG si inscriptia sa, pe centru. Greutatea de putin peste 13 kilograme este intretinuta fara nicio problema de cele doua suporturi, firave la prima vedere, insa s-a dovedit ca cele doua suporturi pot tine greutatea televizorului fara a se intampla ceva. Chiar daca plasticul de pe suport este „lucios”, este unul mult mai de calitate decat celelalte. Grosimea televizorului nu este deloc mare, iar, daca privim cu putina atentie, ne putem da seama ca ecranul televizorului este foarte putin curbat.

In concluzie, LG 49LF590V este alegerea ideala, atat pentru o camera mai putin spatioasa, cat si pentru una ultra-spatioasa, totul datorandu-se aspectului extaordinar al televizorului, dar si a specificatiilor tehnice foarte interesante.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top