Tehnologie

Horizon 40HL737F – Review

Horizon incepe sa se axeze tot mai mult pe productia de tlevizoare, realizand modele pentru toate clasele sociale, Horizon 40HL737F fiind un model pentru clasa de mijloc, cu dotari foarte bune si design interesant, pentru pretul de doar 1.100 lei, fiind o alegere foarte buna, daca facem referire la concurenta.

Spuneam ca avem un aspect interesant la acest televizor. Interesant in adevaratul sens al cuvantului. Ecranul de 101 centimetri iese foarte bine in fata datorita liniilor foarte subtiri. Liniile sunt realizate dintr-un plastic de culoare neagra, nefiind un plastic foarte lucios, ci mai de graba o combinatie intre plasticul lucios si cel mat, iesind totusi o combinatie frumoasa. In partea frontala avem prezenta doar inscriptia „Horizon”, fara alte elemente. Suportul este unul asemanator sud-coreenilor de la LG, realizat din doua picioare situate in partea de jos a televizorului, acestea fiind realizate dintr-un plastic ceva mai lucios decat liniile televizorului. Este un suport solid, chiar daca nu pare la prima vedere, insa greutatea de putin peste 7 kilograme va fi intretinuta fara nicio problema. Privit din laterala, ramanem surprinsi. Pentru pretul de 1.100 lei ni se ofear un televizor chiar foarte subtire, facand referire la Samsung, acestia nepunand mare aspect pe televizoarele lor situate in aceasta gama de pret. intr-un articol anterior am vorbit despre un televizor de la Samsung ce se situa in acest segment de pret, ce nu surprindea deloc din punct de vedere al designului, ba mai mult, dezamagind continuu. In concluzie, daca iti doresti un telefon aratos pentru acest pret, Horizon 40HL737F este varianta potrivita, insa acum sa vedem si cateva specificatii tehnice.

Pe ecranul de 101 centimetri vor rula imagini la calitate Full HD, deci tactate la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, ceva surprinzator pentru pretul televizorului. Sunt integrate si putine functii, chiar daca nu este un Smart TV, ce pot face ca imaginea sa arate ceva mai bine, fara deformari. Unghiul de vizibilitate este de 178 grade, deci nu este nicio problema pozitia din care se priveste la televizor. Sonorul, slab la prima vedere, fiind alcatuit doar din doua boxe Stereo de 6W, este redat la o calitate mai buna si la un tunos ceva mai ridicat datorita tehnologiei Dolby sau NICAM, dar si a EQUALIZER-ului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top