Tehnologie

Horizon 24HL712H

Horizon 24HL712H

Cauti un televizor pentru camera copilului tau ? Cu siguranta modelul de televizor de la Horizon, si anume Horizon 24HL712H va fii ceea ce cauti. In primul rand este un televizor destinat a fii amplasat in camera copiilor pentru ca soseste intr-o varianta colorata, aici avand de-a face cu un model de culoare roz, nepunandu-se prea mare pret pe aspectul exterior, si nu trebuie sa avem asteptari nici din punct de vedere al specificatiilor deoarece este un televizor ce costa sub 550 lei, neavand incorporate cele mai bune si mai noi tehnologii.

Dupa cum spuneam, nu ni se pune mare aspect pe design, fiind un televizor cu margini destul de groase, de culoare roz, insa un roz elegant, nefiind unul care straluceste, fiind dus mai mult spre o culoare mata. Cea mai groasa linie a acestui televizor se identifica in zona inferioara a televizorului, acolo unde avem si logo-ul „HORIZON”, realizat dintr-un plastic de culoare alba, putin iesit in evidenta. Suportul este unul in gen Samsung, constand intr-un platou dreptunghiular, realizat din acelasi plastic de culoare roz, insa de data aceasta avem de-a face cu o culoare ceva mai „stralucitoare”, aceasta nu este una mata ca si in cazul liniilor televizorului Horizon 24HL712H. Grosimea este destul de generoasa, ce-i drept, nu ne puteam astepta la o grosime foarte redusa daca facem referire si la pretul de sub 550 lei al acestui televizor, destinat in special a fi amplasat in camera copiilor.

Ca si specificatii tehnice, in primul rand trebuie specificat faptul ca televizorul Horizon 24HL712H ne ofera  diagonala de 61 centimetri, un ecran pe care urmeaza a rula imagini tactate la rezolutia de 1366 x 768 pixeli, deci rezolutie HD, ci nu Full HD. In materie de sonor, cei de la Horizon au incorporat arhitectura de la Stereo pe cele doua boxe de 2.5 W, insa cu ajutorul tehnologiei Dolby vom avea un sonor ceva mai ridicat si mai limpede. Nu prea sunt mare lucruri de discutat despre acest televizor, insa, putem spune ca pentru acest pret este mai mult decat suficient ceea ce ni se ofera, urmand a se dovedi ca este o achizitie destul de buna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top