Tehnologie

HITACHI 32HBT41 – Review

HITACHI 32HBT41 este cu siguranta unul din cele mai interesante televizoare pe acest segment de pret, evident, daca facem referire la diagonala, specificatiile sale, si la faptul ca nu este un simplu LED TV, fiind un Smart TV in toata regula, cu functii putine, dar eficiente si cu un design aratos despre care vom vorbi un pic mai jos.

Dupa cum spuneam, acest smart TV are si un design interesant, fiind disponibil doar in culoarea neagra. Evident, negrul predomina atat in parte frontala cat si in cea din spate. In fata avem doar logo-ul „HITACHI”, iesit putin in relief, realizat dintr-un plastic de culoare alb-argintie, in timp ce liniile sunt nici prea groase, insa nici extrem de subtiri, probabil ideale pentru pretul televizoului, de pana in 850 lei, televizorul ce cu putin noroc poate fi prins si la o reducere semnificativa. Suportul acestui televizor este ceva in gen LG, un picior gros iese din spate, fiind urmat de un platou dreptunghiular de culoare neagra, evident, materialul din care este realizat fiind plasticul, avand un plastic lucios la baza, deci nu prea stralucita alegerea, poate doar la sensul figurat al cuvantului in acest context. Tinand cont de diagonala de 81 centimetri si de aspectul masiv al televizorului Hitachi 32HBT41, putem spune ca greutatea de putin peste 9 kilograme  nu este exagerata. Nici pe partea de specificatii tehnice televizorul nu sta rau, cum spuneam si mai sus, pentru doar 850 lei fiind probabil maximul din ce se putea obtine.

In primul rand, trebuie sa vorbim despre diagonala televizorului, avand 81 centimetri, adica echivalentul de 32 inch, imaginile ruland la calitate HD, mai exact 1366 x 768 pixeli. Poate cu putin efort, cei de la Hitachi reuseau sa incorporeze rezolutie Full HD pe acest televizor. Avem functii importante precum Progressive Scan, Dgital Noise Reduction si Dynamic Contrast ce au ca scop obtinerea unei imagini cat mai clare in ciuda rezolutiei, doar HD, deci un plus pentru calitatea imaginii. Avem un sistem de operare standard, deci firma nu s-a preocupat de introducerea unei versiuni de Android pe acest televizor. In concluzie, se poate spune fara probleme ca Hitachi 32HBT41 este un televizor foarte interesant, un pret destul de scazut, design aratos si specifcatii bune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top