Tehnologie

Heinner HAC-18INVB

Heinner-HAC-18INVB

Heinner HAC-18INVB este numele a probabil celui mai bun aparat de aer conditionat, aparat ce are un pret si destul de piperat, in jurul a 2.800 lei, mai exact, isna acesta ar putea fi achizitionat si in rate. Evident, se pune mare aspect pe functiile acestui aparat, si mai putin pe design-ul sau.

Iar, ca tot veni vorba de aspectul acestui AC, trebuie sa specificam ca ni se ofera un model fara modificari, mai exact unul clasic a carui unitate interioara este de culoare alba. Din punct de vedere al  afisajului, ni se ofera un mic display LCD, display ce se activeaza doar in momentul cand aparatul este pornit. Nu ni se ofera alte detalii despre aparat, ci doar modul si temperatura de functionare. Chiar si din pricina unor dimensiuni ceva mai mari (800 x 188 x 275 mm), Heinner HAC-18INVB va putea fi asezat si pe un perete putin mai ingust, sau chiar intr-un colt de perete.

Ca si caracteristici tehnice, trebuie specificata capacitatea de racire a acestui aparat de aer conditionat, mai exact 18.000 BTU, deci acest aparat poate raci o camera ce are dimensiuni de pana la 50 metri patrati. De altfel, la interiorul acestui aparat avem de-a face si cu un filtru HD, ceea ce inseamna retinerea a pana la 50% din praf. Avem si multiple functii pe acest Heinner, insa majoritatea sunt clasice, dar sunt si cateva noi. Printre functi trebuie amintite: functia Sleep/Night mode – functie ce are ca scop oferirea unor nopti de vara cat mai racoroase deoarece aparatul va putea sta pornit o noapte intreaga fara nicio problema. O alta functie interesanta ar fi cea de autodiagnosticare, functie ce iti da voie sa afli daca aparatul are vreo problema.

In concluzie, Heinner HAC-18INVB este un aparat de aer conditionat foarte interesant. Daca doresti sa-l achizitionezi si esti in dubii cu consumul de curent al acestui aparat, trebuie sa stii ca aparatul se incadreaza in clasa A++ pentru racire, in timp ce pentru incalzire avem A+. Nu te-a lamurit acest lucru ? Aparatul mai soseste si cu functia Inverter ceea ce inseamna un consum ceva mai redus de energie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top