Tehnologie

Heinner HAC-12OWF-GD – Review

Heinner HAC-12OWF-GD  este un aparat de aer conditionat din gama 2017 a producatorului japonez ce cauta sa se remarce, la prima vedere, prin design-ul destul de interesant, de culoare aurie dar si niste dotari premium.

Inainte de a trece in revista toate dotarile, dar sa facem si remarci vizavi de aspectul exterior, trebuie sa specificam ca acest aparat de aer conditionat poate fi achizitionat din majoritatea magazinelor de la noi din tara, la un pret destul de bun, tinand cont performantele sale. Mai exact, pretul acestuia se invarte in jurul sumei de 1.900 – 2.100 lei, insa, din nefericire acesta soseste fara kit de instalare, find nevoie ca pentru un montaj profesionist sa mai scoate din buzunar in jur de 100 euro. Iar, foarte important, pentru a va pastra garantia intacta, este recomandat sa alegeti o firma recomandata chiar de producatorul Heinner.

Heinner HAC-12OWF-GD  dispune de o unitate interioara de culoare aurie, cu un aspect exterior foarte elegant, iar panelul care este asemanator unei oglinzi se deschide odata cu aerul conditionat, acesta avand si doua variante de lumini: in momentul cand aerul conditionat este folosit pentru racire – culoare albastra, in timp ce pentru incalzirea locuintei, avem culoarea rosie. Ca si dimensiuni, aerul conditionat nu iese din tipare, avand niste marimi normale ce se intalnesc pe majoritatea aparatelor. De altfel, unitatea interioara mai beneficiaza si de un mic ecran , pe care sunt afisate toate informatiile necesare, de la temperatura si pana la programul setat. Iar, datorita suportului WiFi, aerul conditionat poate fi controlat si de la distanta cu ajutorul unei conexiuni la internet stabile, si aplicatia necesara instalata pe telefonul dumnevoastra.

Puterea lui Heinner HAC-12OWF-GD este de 12.000 BTU, cee ce inseamna ca poate climatiza fara probleme o incapere de 23 metri patrati, iar, ca tot am vorbit de puterea acestui AC, trebuie specificata si clasa de eficienta energetica in care se incadreaza. Mai exact, pentru racire, avem clasa de eficienta A++, iar pentru incalzire A+.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top