Tehnologie

Heinner HAC-12OWF-BK

Heinner HAC-12OWF-BK

Probabil cel mai bun model, aici facem referire la raportul calitate-pret al acestui aparat de aer conditionat, Heiner HAC-12WF-BK este indeajuns de puternic spre a raci sau incalzi o camera de dimensiuni suficient de mari. Evident, este unul dintre cele mai bune terminale pe acest segment de pret (2.300 lei), facand referire atat la aspectul sau interesant, cat si la celelalte functii sau intrebuintari foate bune.

Ca si design, trebuie sa specificam ca avem un design tip V-Shape, ceea ce ne ofera un aspect mult mai special al partii frontale, aspect ce imita sticla, fiind de culoare neagra, de altfel, acesta putand fi amplasat aproape oriunde, datorita dimensiunilor deloc crescute. Ca si afisa, avem de-a face cu un ecran de tip LCD foarte bine pus la punct, dar si un panel ce este iluminat pe laterala de un sistem de becuri. Chiar daca este luminat chiar si pe laterala, acest aparat de aer conditionat se incadreaza in cele mai bune clase energetice, dupa cum urmeaza: pentru racire – clasa A++,  pentru incalzire – clasa de eficienta energetica A+, deci consumul de energie va fi cu mult redus.

Avem si suficiente functii la bordul lui Heinner HAC-12OWF-BK, precum functia 3D Inverter ce ne ofera un confort ridicat dar si o eficienta energetica crescuta, avand la bord un Inverter realizat de unul dintre cele mai bune si mai cunoscute branduri, si anume GMCC. Probabil aceasta este cea mai buna si interesanta functie, dintre o intreaga lista. Ca si capacitate, acest aparat ne ofera 12.000 BTU, deci o racire pe o suprafata de pana la 34 metri patrati. Avem si tehnologie de tip Wi-Fi la bord, deci aparatul poate fi controlat de la distanta, in timp ce cele 12 trepte pentru reglarea ventilatorului completeaza lista de caracteristici cu brio.

In concluzie, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK este un aparat foarte interesant, facand referire atat la raportul calitate/pret, dar si la designul revolutionar. De precizat este ca in pretul de 2.300 lei nu este inclus kitul de instalare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top