Tehnologie

Heinner HAC-12CWF-RD

Heinner-HAC-12CWF-RD

Heinner HAC-12CWF-RD este un aparat de aer conditionat ce ne ofera mai multe functii, dar si un aspect deosebit ce se diferentiaza astfel de concurenta. Avem si tehnologii mai speciale precum cea Wi-Fi. Ca sa transam un prim aspect, trebuie sa specificam pretul de 2.200 lei, evident, pret variabil.

Pana acum ceva timp, aparatele de aer conditionat erau reprezentate doar de o cutie cu un design simplist, fara mari intrebuintari, evident, avand ca si scop doar racirea camerei. Acum, aspectul este unul cu mult mai interesant, avand de-a face cu un aparat mult mai cochet. Ca tot veni vorba de aspectul unui aer conditionat, probabil un exemplu ar trebui sa fie aparatul despre care discutam chiar acum, si anume Heinner HAC-12CWF-RD. Design-ul este unul interesant, avand unitatea interioara de culoare alba, in timp ce pe exterior, panoul este de culoare rosie, un rosu ce imita oarecum lemnul, iar ca si linii, avem de-a face cu un panou foarte putin curbat. deci eleganta este la ea acasa. Ca si panou, avem de-a face cu un ecran ce ne ofera detalii despre temperatura dar si alte asemenea lucruri pe un afisaj LCD. Din punct de vedere al dimensiunilor, acest aparat soseste cu 802 x 189  297 mm, deci putem spune ca acest aparat ar putea fi montat fara nicio problema pe aproape orice perete, chiar si pe unul mai putin lat.

Dint punct de vedere al capacitatii de racire, acest aparat ne ofera 12.000 BTU, deci suprafata maxima de racire ar fi in jurul a 35 metri patrati, in timp ce o camera de birouri va putea fi racita pe o suprafata de pana la 30 metri patrati. Nici consumul de energie nu ar trebui sa fie o povara, deoarece acest aparat se incadreaza in clasa de eficienta A++ din punct de vedere al racirii, si A+ pentru incalzie. Avem de-a face si un filtru HD la locurile sale ce are ca si scop mentinerea la distanta a prafului.

Nici functiile nu sunt putine, insa cele mai de renume ar fi propriul sistem de climatizare al producatorului, Heinner, dar si functiile Sleep/Night mode sau functia de dezumidificare. De altfel si functiile Eco Mode sau cea de Autodiagnosticare sunt la ele acasa, ceea ce face ca aparatul sa fie unul usor de folosit, si foarte intrebuintabil. Cu ajutorul tehnologiei de tip Wi-Fi, aparatul Heinner HAC-12CWF-RD va putea fi folosit de la distanta, cu ajutorul telefonului tau.

In concluzie, pentru funtiile oferite, dar si pentru aspectul sau revolutionar, acest aparat de aer conditionat ar trebui sa fie achizitionat, chiar si in ciuda sumei de 2.200 – 2.300 lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top