Tehnologie

Heinner HAC-12CWF-H

Heinner HAC-12CWF-H

Datorita unui aspect interesant, putem sa zicem ca Heinner HAC-12CWF-H este unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat din punct de vedere al aspectului cunoscute, insa nu doar aspectul este lucrul interesant la acest aer conditionat ci si specificatiile tehnice si functiile atribuite, insa despre toate acestea vom vorbi ceva mai jos.

Cu totii cunoastem faptul ca Heinner nu este un brand destinat produselor cu specificatii foarte bune, deci aveau in plan realizarea unor produse care sa capteze atentia publicului cu un buget ceva mai mic. Se pare ca modelul de astazi iese oarecum din tipare. In primul rand, avem de-a face cu un aparat de aer conditionat cu un design interesant ce ne ofera multa incredere, in timp ce eleganta este cuvantul cheie pentru acest aparat. Avem de-a face cu o unitate interioara de culoare alba, insa avem si un mic detaliu de culoare gri, ce imita oarecum o tesatura. Ca si afisaj, dam peste un display LCD, ce ne ofera detalii depsre temperatura camerei. Ca si dimensiuni, avem de-a face cu un model ce se incadreaza pe mai orice perete, nefiind deloc prea mare.

Ca si caracteristici tehnice, aparatul Heinner HAC-12CWF-H ne o fera o capacitate de racire de pana la 12000 BTU, deci va face fata fara niciun fel de probleme la o camera cu o marime de pana la 35 metri patrati. Ca si clasa energetica, acest AC se incadreaza in clasa A++ din punct de vedere al capacitatii de racire, in timp ce ca si incalzire, ni se ofera calificativul A+. Avem si o gama de functii extinsa, spre a acoperi fara nicio problema dorintele celui ce utilizeaza aparatul. De la functii precum Sleep/Night mode sau Turbo, pana la functii ECO sau de autodiagnosticare, dar si cea Wi-Fi, probabil cea mai interesanta functie.

In concluzie, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-H ne ofera atat un aspect interesant, o gama extinsa de functii, un pret rezonabil, iar, daca iti doresti un AC, ce mai astepti ? Acest model ti-ar putea satisface toate dorintele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top