Tehnologie

Cel mai bun uscator de par – Philips HP823300

Cel mai bun uscator de par - Philips HP823300

Cand sunteti in cautarea unor produse destinate ingrijirii personale, trebuie sa aveti in evidenta unul din cei mai puternici competitori pentru granzii ce reprezinta aceste produse, evident Philips realizand unele din cele mai bune produse destinate ingrijirii corporale, chiar si acest uscator, Philips HP8233/00 caci despre el este vorba, putem spune ca este cel mai bun uscator de par. Pentru inceput, trebuie sa specificam ca pretul sau este remarcabil de scazut, in jurul a putin peste 150 lei, feedback-urile primite fiind unele pozitive, producatorul olandez fiind inca o data pe pozitii, raportul calitate-pret fiind foarte bun.

Competitia este una continua, insa acesta este cu siguranta cel mai bun uscator de par, uscator ce poate oferi un confort optim, multumita functiilor sale noi, ce au ca scop oferirea unui par cat mai frumos, uscarea fiind una optima, neavanad vreun efect asupra parului, precum ardere sau alte probleme ce ar putea afecta culoarea naturala a parului. Cu totii ne-am dori un volum frumos la parului dupa un dus. Philips HP8233/00 va face asta far nicio problema, puterea ce o atinge uscatorul de par fiind de 2200 W, o putere suficienta, acest model fiind capabil sa ofere suficient aer, si puternic, in acelasi timp spre a diminua din timpul de uscare al parului, evident volumul fiind unul mai mare. Cu ajutorului funcitie ThermoProtect parul se va usca imediat si la o temperatura scazuta, functie care cu ajutorului capului de coafare poate sustine uscarea intr-un timp cat mai scump. Daca tot a venit vorba de tehnologii, sa specificam si de Ionic Care sau TurboBoost, acestea avand acelasi scop, si anume uscarea parului, dar si un usor tratament termic.

Iar, daca atunci cand cautati cel mai bun uscator de par va uitati si la aspectul exterior al aparatului, Philips HP8233/00 este un uscator aratos, insa destinat in special persoanelor de sex feminnin multumita culorilor, o combinatie de violet cu negru. Si liniile uscatorului sunt unele elegante, chiar si forma putin alungita de la gura uscatorului fiind una interesanta si bine realizata, fluida intr-un cuvant. Nu stiti unde il puteti pune in baie ? Intr-un mic umeras, asezat pentru prosoape si celelalte necesitati la o baie se poate aseza si uscatorul de par Philips HP8233/00, acesta avand un carlig ce permite ca uscatorul sa fie atarnat, fiind situat putin mai jos de manerul de culoare violeta-mov a celui mai bun uscator de par.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top