Tehnologie

Cel mai bun antivirus gratuit

Cel mai bun antivirus gratuit

Programele ce au ca scop protejarea calculatorului sunt tot mai cautate, datorita atacurilor tot mai puternice ale virusilor, iar noi astazi va vom prezenta cateva idei de antivirus ce va poate proteja fara nicio problema calculatorul. Evident, nu toti avem cele mai recente sisteme de operare, precum Windows 8 sau 10, deoarece Google a tinut sa precizeze ca a inceput deja vanatoarea impotriva celor ce plaseaza reclame cu virusi pe cele mai utilizate site-uri. O sa va insiram mai jos o lista de 3 antivirusi destul de buni, ce au ca scop doar protejarea calculatorului, si tinerea in siguranta a informatiilor personale.

Probabil cu totii am auzit de antivirusul Avast, fiind probabil cel mai bun antivirus ce soseste si intr-o varianta gratuita, deoarece cei de la Avast, pentru versiunea free ne ofera cea mai buna protectie, si beneficiaza de cea mai actualizata baza de date, ce pastreaza informatii despre orice program ce are ca scop distrugerea calculatorului. Pe langa asta, Avast ne serveste functii familiare, usor de folosit, putand da posibilitate scanarii oricarei aplicatii in parte, sa verifice extensia unui browser. Acest Avast este disponibil si pentru smartphone-uri, oferindu-ne aceeasi protectie desavarsita impotriva virusilor. Un alt motiv pentru care Avast este un antivirus foarte folosit este acela ca nu consuma deloc multe resurse.

Un al doilea cel mai bun antivirus, este unul cu origini romanesti, fiind creat de BitDefender. Acest antivirus ne poate oferi una dintre cele mai bune protectii pentru propriul calculator. Chiar daca varianta free nu ne ofera toate functii, asa cum ne ofera veriunea premium, cu siguranta antivirusul se va desfasura fara probleme. Avem o baza de date care include aproape toti virusii daunatori calculatorului, cum ar fi troianii, dar si alti virusi. Ni se ofer o interfata familiara, fara setari complexe, deci usor de utilizat. Deci, daca iti doresti un antivirus simplu dar care sa ofere o protectie sporita, il poti incerca pe cel de la BitDfender.

Un alt program ce este considerat cel mai bun antivirus este si cel creat de Panda. Acest antivirus ne oate oferi o protectie faorte buna a calculatorului, fiind de departe cel mai usor antivirus in ceea ce tine utilizarea, soseste cu functii pe care nu le intalnim la toate antivirusurile, functii cum ar fi protectia impotriva troienilor dar si virusi ce se pot activa in momentul introducerii unui stick in calculator.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top