Tehnologie

Cea mai buna masina de spalat

Cea mai buna masina de spalat este greu de ales, deoarece trebuie sa tinem cont de cateva criterii esentiale, de suma de bani de care depindem si performantele care le dorim la noua masina de spalat. Evident, pentru orice categorie de pret exista o cea mai buna masina de spalat, insa, acum o sa va prezentam doua modele pentru o asemenea masina, atat una de spalat rufe cat si una de spalat vase. Evident, in ceea ce tine de cea mai buna masina de spalat avem un Samsung cu tehnologie Eco Bubble, astfel, observam clar ca Samsung nu este lider doar pe piata IT, ci si in ceea ce tine piata masinilor de spalat rufe. Cam atat cu vorbaria, si sa trecem la cea mai buna masina de spalat haine.

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE este o masina cu o capacitate de 8 kilograme, mai mult decat intalnim la majoritatea masinilor de spalat, aceste 8 kilograme de rufe putand fi adaugate fara nicio problema, si evident, daca „inghesuim” putin rufele, o sa mai adaugam cel mai probabil inca vreo 2 kilograme, dar nu este deloc recomandat acest lucru, deoarece dupa ceva timp ne vom intreba de ce masina noastra de spalat rufe nu mai functioneaza la aceeasi capacitate si nu mai da acelasi randament. Avem 1.400 rotatii pe minut, o viteza destul de buna a centrifugii, in timp ce clasa energetica a celei mai bune masini de spalat rufe este A+++, deci vom avea un consum al apei si al energiei cu mult redus. Aveti o haina nu foarte murdara ? Cu ajutorul noului program, acela de 15 minute, vom putea adauga repede haina la masina de spalat rufe si vom avea o haina ca noua in numai cateva ore, evident avand in vedere si perioada de timp in care haina dumneavoastra se va usca. Nu este chiar o masina oarecare, Samsung Eco Bubble WF8EF5E0 beneficiind de o tehnologie noua, ce ne poate aduce la cunostinta toate micile erori si defecte ce vor aparea la masina de spalat, pe smartphone-ul nostru, fiindu-ne in acelasi timp oferite solutii spre a rezolva problemele aparute in timp, evident. Numele masinii de spalat rufe nu ne duce cu gandul la prea multe, singurul lucru ce il putem deduce fiind „Eco Bubble”, o noua tehnologie ce are ca scop, servirea unor bule, bule ce urmeaza a imprastia tot detergentul in masina, urmand mai apoi sa injecteze aer, evident, avand foarte multa spuma printre rufele noastre, hainele fiind spalate in cele mai optime conditii.

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE este o masina interesanta chiar si din punct de vedere al aspectului, butonul ce are scopul de a reda programele masinii de spalat fiind situate pe centrul masinii, avand chiar si un mic ecran LED, acolo fiindu-ne servire informatiile necesare, precum timpul ramas pana la terminarea programului de spalat, ce program de spalat ruleaza, si nu numai. Probabil va gandeati ca fiind cea mai buna masina de spalat rufe are un pret exagerat si nu vi-o puteti permite. Cu o investitie de doar 1.500 lei va puteti achizitiona cea mai buna masina de rufe, evident cea despre care v-am vorbit mai sus, deoarece acesta este pretul sau in acest moment, asa ca daca va doriti sa beneficiati de cea mai buna masina, o puteti achizitiona acum pentru doar 1.500 lei.

Evident, acum urmeaza sa va povestim si de cea mai buna masina de spalat vase, fiind vorba de o masian produsa de Whirlpool, acest producator dominand de ceva vreme piata masinilor de spalat vase. Probabil atunci cand le spui prietenilor ca iti vei achizitiona cea mai buna masina de spalat vase, acestia iti vor spune ca esti un inchipuit sau ca esti prea comod si nu doresti sa iti speli vasele singur, la mana, iar pentru pretul de doar 1.200 lei, nu putem spune ca avem de-a face cu o masina de spalat vase prea scumpa. Masina de spalat vase este un model incorporabil, deci aceasta poate fi pusa cu foarte mare usurinta in mobila de bucatarie, in timp ce dimensiunile nu pun probleme. Aspectul este unul interesant, modern, in totalitate alba, albul reprezentant de mult o culoare ce reprezinta curatenia. Avem si un panou LED ce ne ofera toate informatiile legate de vasele noastre, cea mai buna masina de spalat vase spunandu-ne chiar si cat timp mai avem pana vasele vor fi gata, dar si temperatura la care masina spala. Probabil multa lume ce beneficiaza de o masina de spalat vase, este ingrijorata de un mare consum la energie, insa masina Whirlpool ADG 301 ne ofera un consum foarte redus, atat de energie cat si de apa, avand ca si clasa energetica clasa A+. Gandindu-ne la aspectul, consumul, specificatiile si pretul masinii putem spune cu incredere ca Whirlpool ADG 301 este cu siguranta cea mai buna masina de spalat vase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top