Tehnologie

Cea mai buna masina de spalat Arctic

Cum ai putea alege cea mai buna masina de spalat rufe din gama “Arctic”?
Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba masina de spalat rufe potrivita nevoilor tale? Citeste ghidul nostru si alege ceea ce este cel mai bun lucru si potrivit pentru tine si familia ta.

De ce sa alegi o masina de spalat rufe “Arctic”?

In primul rand, firma “Arctic” este o firma romaneasca producatoare de electrocasnice, infiintata in anul 1968 la Gaesti, pana in anul 2002 cand firma a fost cumparata de un grup din Turcia care produce si distribuie la nivel mondial electrocasnice de cea mai buna calitate. Aceasta firma este recunoscuta pentru masinile de spalat rufe si pentru frigidere.
Cand vine vorba despre achizitionarea unei masini de spalat rufe, prima data ne gandim la firma “ Arctic “ deoarece sunt facute din materiale de foarte buna calitate, cu un aspect destul de atragator, ieftine dar si foarte utile in casa. Firma “Arctic” nu se ocupa doar de masini de spalat rufe, ci si de alte electrocasnice cum ar fi: frigidere, congelatoare, masini de spalat vase, masini de gatit, aparate de aer conditionat si multe multe altele, tocmai de aceea aceasta firma este foarte bine vazuta in ochii cumparatorilor.

Cum ai putea alege cea mai buna masina de spalat din gama “Arctic”:
Toate masinile de spalat rufe “Arctic” sunt bune, avand tot ceea ce trebuie, dar difera de la cumparator la comparator. Unii oameni isi cauta masina de spalat pentru uzul casnic, altii cauta pentru consumul scazut, iar altii doar pentru aspect. Fiecare isi alege bunul personal in functie de fonduri cat si de caracteristicile aparatului. O masina de spalat rufe are diferite moduri, cum ar fi: masini care ofera programe scurte de spalare care sunt foarte eficiente energetic si sunt ideale pentru reimprospatarea hainelor ce nu au nevoie de o curatare mai intensa. Mai exista moduri in care spalarea se face doar cu apa rece ceea ce face o economie de apa si de curent pana la 80%, dar si programe speciale pentru tesaturi, pentru paturi, haine colorate iar lista poate continua la nesfarsit.

Consumul de energie si apa a unei masini de spalat rufe “Arctic”.
Consumul apei si a energiei a scazut destul de mult in ultima vreme, ceea ce ii incanta pe foarte multi oameni, indrumandu-i sa-si achizitioneze o astfel de masina. Masinile de top ale acestei firme sunt inscriptionate cu : A, A+, sau A++. Aceste inscriptii nu fac referire doar la consum ci din toate punctele de vedere, inclusiv vechimea.

Functiile masinii de spalat rufe:

Pentru a fi sigur ca hainele sunt bine spalate, masina trebuie setata pentru fiecare ciclu de spalare. Prin selectarea modului potrivit, poti face economie la timp, energie si apa, dar si pentru protejarea hainelor.
Spalare rapida:
Rufele vor fi gata spalate in mai putin de o ora,in functie de modelul masinii de spalat. Acest mod este economic, dar in cuva masinii de spalat trebuie bagate cantitati mici de rufe si foarte putin murdare. Exista si unele masini care au modul “ Expres “ de spalare, care poate spala in jur de 2kg de rufe in doar 14 minute, ceea ce este foarte impresionant in gama masinilor de spalat rufe “Arctic”.

Spalarea Eco:
Programele economice sunt facute pentru a reduce costul facturilor de curent electric, a apei si pentru protejarea mediului incojurator. Durata de spalare este una medie, fiind mai mica in fazele finale, mai ales daca masina nu este la capacitatea maxima, putand sa-si faca norma cum trebuie. Acest mod poate fi folosit pentru rufele care nu trebuie spalate la o temeratura ridicata.
Spalarea intesiva:
Masinile “Arctic” au si acest mod care este in special prosoapelor, lenjeriilor intime, paturi sau chiar fete de masa. Cand este nevoie de o spalare a unor lucruri vestimentare cu un grad ridicat de murdarie, se poate selecta un program cu durata mai lunga, selectand temperatura la 90 °C, desigur daca este cazul si daca tesatura nu este foarte firava nefiind expusa.

Noile masini de spalat rufe din gama “Arctic” sunt apreciate si pentru turatiile acesteia, avand turatii variabile de 1000, 1200, 800 si 170. Turatile reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalarea rufelor, valoarea minima fiind de 600 rotatii pe minute, iar cea maxima fiind de 1000 de rotatii. Iar tu poti alege numarul rotatiilor potrivit pentru hainele adaugate in cuva masinii.

Alte moduri mai avansate ale masinilor “Arctic”:

Modul Flow Control, un sistem special a scurgerii ce pastreaza detergentul in masina pana in momentul de clatire, astfel aducandu-ti economii de pana la 5,5 kg de detergent in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si de energie electrica.
De-asemenea, au si Smart Sensors, aceasta tehnologie iti asigura un consum minim de resurse la fiecare spalare prin intermediul celor 4 senzori speciali. Din aceasta cauza, temperature apei, nivelul spumei si viteza motorului la spalare si centrifugare vor fi reglate in mod automat, pentru eficienta masinii tale.

Si modul clatire suplimentara:
Prin functia aceasta se adauga un ciclu de clatire in plus, pe langa ciclul de spalare principal eliminand orice urma de detergent, fiind potrivita spalarii in cazul bebelusilor sau a persoanelor alergice.

Garantie :
Firma “Arctic” este o firma care se ocupa si se gandeste la clienti, tocmai de aceea orice aparatura achizitionata dintr-una din firmele “Arctic” are garantie cel putin un an, in functie de obiectul ales.  Toate masinile de spalat pot fi duse intr-un service al firmei “ Arctic”, si reperate in cel mai scurt timp.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top