Tehnologie

Beko BINA 120 – Review

Beko BINA 120 este un aparat de aer conditionat al producatorului de origine turca, un AC ce soseste la un pret decent, tinand cont de toate dotarile cu care acesta soseste, dar si design-ul elegant care este abordat. Insa, mai multe detalii despre design si dotari vom afla dupa ce vom trece in revista cateva detalii vizavi de pret si costuri.

Pentru inceput, trebuie specificat faptul ca acest model de AC este unul ce soseste cu kit de instalare, la eMAG, deci, suntem scutiti de inca 100-150 euro, in functie de firma contractata. Iar, pretul acestuia se incadreaza in jurul sumei de 1.400 – 1.500 lei, putem spune ca este un model destinat celor care nu dispun de un buget prea mare, deci, probabil printre cele mai bune alegeri pe care le-ati fi putut alege, deoarece: pret scazut, kit de instalare inclus, dotari bune, design elegant.

Iar, ca tot am vorbit de dotari, trebuie sa incepem cu ceea ce este mai important. Beko BINA 120 are o putere de racire de 12.000 BTU per ora, ceea ce inseamna ca poate climatiza fara probleme o incapere de pana la 35 metri patrati. Iar, daca doriti sa il folositi pentru incalzire, acesta face fata fara probleme la o incapere de 25 metri patrati, avand o capacitate de 9550 BTU, per ora. Iar, daca tot am specificat puterea, atat pentru racirea cat si pentru incalzirea unei locuinte, trebuie sa mentionam si clasa de eficienta energetica.

Acest aparat de aer conditionat se afla in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire, in timp ce pentru incalzirea unei locuinte, tree la A+. De specificat, ca indiferent de modul in care este folosit aparatul, costurile la factura de energie electrica nu vor fi deloc mari, lucru ce se datoreaza in special tehnologiei compresorului tip Inverter.

Ca si design, Beko BINA 120 are un aspect elegant, modern, ce nu iese deloc din tipare, iar, tinand cont ca este un aparat de aer conditionat de culoare alba, poate fi amplasat oriunde fara a afecta design-ul camerei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top