Tehnologie

Beko BEP09H – Reviiew

Beko BEP09H este un aparat de aer conditionat realizat de acelasi producator turc, insa, de aceasta data e vorba de unul portabil, ce nu ne ofera o puterea prea mare, insa soseste cu niste dotari interesante, ce pot spori vizibil nivelul de confort al locuintei unde este amplasat.

Iar, daca tot am inceput cu deatliile despre putere, trebuie sa specificam inca de la inceput ca acest aparat de aer conditionat are ocapacitate de 9000 BTU/h, indiferent daca vorbim de racirea sau incalzirea unei locuinte, fiind un aparat ce poate climatiza fara nicio problema o incapere de pana in 15 metri patrati. Ca si eficienta energetica, acest aparat se incadreaza in clasa A++ pentru incalzire, ceva destul de neobisnuit, tinand cont ca majoritatea il folosesc pentru racirea locuintei. Iar, ca tot a venit vorba de racire, pentru acest mod, Beko BEP09H se incadreaza in clasa de eficienta energetica A.

Insa, tinand cont ca face parte din clasa A, indiferent ca este folosit in modul de incalzire sau racire, acesta nu va auce un consum ridicat la factura de energie. Nu sunt prea multe de spus despre sistemul de filtrare pentru acest aparat, fiind unul normal, fara cine stie ce dotari, insa, tot va reusi sa retina o mare parte din praful prezent in camera, doar ca nu-l va putea purifica complet pentru a elimina virusii si alte bacterii ce fac rau.

Avem si cateva functii prezente pe acest aparat de aer conditionat portabil de la Beko, si anume, functia Sleep/Night ceea ce va face sa creasca nivelul de confort in timpul noptii, deoarece acesta va putea stabili o temperatura optima pe timpul somnului, fara a modifica brusc temperatura din camera. Tot acest mod face ca zgomotul produs de AC sa fie diminuat.

O alta functie prezenta pe acest Beko BEP09H este cea de auto-restart, functie ce permite aparatului sa se reporneasca singur, cu ultimele setari realizate de utilizator. Este o functie ce se activeaza in special atunci cand sunt probleme de alimentare sau in momentul cand se ia curentul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top