Tehnologie

Samsung AR09KSFPEWQNZE

Samsung AR09KSFPEWQNZE

Daca iti doresti un aparat de aer conditionat care sa vina cu un raport calitate-pret cat mai bun, putem spune ca Samsung AR09KSFPEWQNZE este un aparat numai bun. Functiile sunt multe si suficiente, in timp ce pretul este de 1850 – 1900 lei.

Suntem in cel mai calduros anotimp din an, iar lumea este in cautarea celor mai bune aparate de aer conditionat, iar noi iti sarim in ajutor, realizand si alte recenzii la asemenea aparate de aer conditionat, in afara acesti recenzii la acest Samsung. Primul lucru despre care trebuie sa vorbim este, evident, aspectul exterior. Nu ar trebui sa ne facem vreo problema la aceasta caracteristica, deoarece se stie de mult timp ca sud-coreenii pun mare accent pe acest aspect, deci evident avem de-a face cu un aparat bine realizat, cu finisaje elegante, deci bunul gust este acasa la el.  Aparatul soseste pe varianta alba de culoare, fiind o prezenta agreabila in orice contrast de culoare, si in orice camera.

Ca si specificatii tehnice, Samsung AR09KSFPEWQNZE sta foarte bine, iar primul lucru despre care trebuie sa vorbim este capacitatea de racire a acestui AC. Capacitatea sa de racire este de 9000 BTU, acest lucru insemnand ca acest aparat poate regla temperatura fara nicio problema intr-o camera cu dimensiuni de pana la 25 metri patrati. Iar, daca este vorba de un birou, unde calculatoarele si laptopurile emit o caldura destul de mare, aparatul poate raci fara nicio problema maximum 22 metri patrati. Ca si clasa de eficienta energetica, acest aparat se incadreaza in clasa A+ (pentru racire), consumand pana la 780 W, respectiv clasa A, cu consumul de pana la 910 W (pentru incalzire). Avem si o gama extinsa de functii, precum Sleep/Night mode, functia Turbo – probabil cea mai buna functie de pe acest aparat, alaturi de cea Inverter, functia Single User Mode, dar si functia Auto Restart ce incalzeste camera. Acest aparat nu este unul dintre cele mai silentioase aparate, emitand un zgomot de 56 decibeli.

In concluzie, Samsung AR09KSFPEWQNZE este unul dintre cele mai bune aparate de aer coditionat pe acest segment de pret. Ca si mentiuni, trebuie sa spunem ca nici kitul si nici serviciul de instalare nu fac parte din pretul AC-ului, insa acestea pot fi achizitionate de la orice magazin ce detine acest aparat de aer conditionat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top