Recomandari

Idei de cadouri pentru EA

Să suprinzi o femeie nu necesită deținerea unei abilități deosebite și nici o pregătire extrem de intensă, ci interes și imaginație. Femeile, deobicei, pun accent pe orice sărbătoare prin care consideră că trebuie să li se acorde o atenție deosebită, dar să și ofere la rândul lor. Ca și bărbat, să uiți de o zi pe care partenera pune accent, precum Valentine’s Day, reprezintă, cu siguranță, un inconvenient pentru aceasta. În eventualitatea în care nu sunteți extrem de creativi în dezvoltarea și/sau alegerea unei metode de a vă surprinde partenerele, iată cel puțin 3 căi prin care le puteți da pe spate cu ocazia unei zile cu semnificație ca aceasta:

  • Accesorii

Nu reprezintă o investiție enormă (dacă nu este vorba despre bijuterii din metale prețioase), ci doar studierea în timp a gusturilor partenerei. Termenul de accesorii poate cuprinde și gențile, poșetele de care femeile sunt atât de înnebunite și pe care le consideră necesități.

  • O excursie

În funcție de bugetul pe care dorești să îl aloci surprinderii partenerei cu ocazia acestei zile, poți alege distanța destinației, și locul, dar și programul excursiei. Câteva zile de relaxare, detensionare, mai departe sau mai aproape de casă, în care să fiți doar unul pentru altul, să vă rupeți de orice gând negativ sau situație conflictuală sunt bine venite pentru orice cuplu.

  • Cerere în căsătorie

În ideea în care amandoi aveți planuri serioase, vă considerați suflete pereche, iar tu decizi că a venit momentul sa materializezi acest aspect printr-o cerere în căsătorie, data de 14 februarie poate fi un prilej deosebit. Nu te limita doar la simpla cerere! Du-o în locul primei întâlniri, a primului sărut, unde v-ați spus prima dată ”te iubesc” sau în orice cadru ce are o semnificație deosebită pentru amândoi. Profită de context pentru a-i aduce în preajmă cele mai importante persoane cu care să împartă bucuria, dacă știi că asta i-ar plăcea, fă-ți curaj. așează-te în genunchi și spune-i cele mai frumoase cuvinte pe care le simți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top