Moda si tendinte

Utilizarea genelor aplicate

Noua modă aduce (la propriu) în ochii femeilor interesate de propriul aspect, aplicarea genelor fir cu fir sau smocuri. Desigur, pe această bază s-au creat deja numeroase controverse cu privire la beneficiul pe care acestea îl aduc în raport cu efecte neplăcute pe care le au asupra ochilor. Totuși, prin testare și analizare, s-a constatat că nu au o consecință asupra vederii și pot fi date spre comercializare atât ele, cât și gelul pentru lipit.

Iată doar câteva dintre avantajele utilizării genelor aplicate:

  • Rapiditatea machiajului cotidian

Nu va mai fi necesară atenția acordată ochilor pentru machiajul de zi cu zi, ceea ce semnfică renunțarea la tuș, rimel și chiar fard. Procesul de machiaj reprezintă unul dintre cele mai îndelungate din rutina unei femei. Aceasta poate scurta efectiv timpul acordat acestui proces, prin renunțarea la aplicarea fardului din zona ochilor, la trasarea liniilor de tuș și aplicarea mai multor tipuri de rimel pentru încăcarcare, despărțire sau volum. Genele aplicate rezolvă această problemă și reduc machiajul doar la fondul de ten, conturing-ul feței și realizarea sprâncenelor.

  • Aspectul fresh în orice moment al zilei

Uneori, o noapte încărcate de proiecte/ studiu/ activități pentru muncă nu poate fi estompată prin aplicarea uzuală a machiajului, eixtând chiar posibilitatea înrăutățirii prin efectul de negru dat de produsele utilizate. Genele aplicate conferă un aspect fresh, luminat al feței, neîncărcând zona ochilor și rezistând pe întreaga perioadă a zilei, fără ca femeia să se expună riscului de a se extinde pe față vreo nuanță nedorită.

  • Ușurința întreținerii 

Genele fir cu fir sau smocuri nu necesită utilizarea niciunui produs în mod special. Atenția de care au nevoie se raportează doar la eliminarea, la sfarșit de zi, a fondului de ten depus la baza lor prin folosirea apei micelare pentru demachiere și periajul zilnic a acestora. Întreținerea genelor se realizează o dată la 3-4 săptămâni, în funcție de dorințele personale și durează de la 50 de minute la o ora și jumătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top