Sport si Sanatate

Îngrijirea personală la bărbați

Deși este cunoscut că femeile sunt cele care punct accent cel mai mult pe îngrijirea corporală și investiția în acest aspect, bărbații nu ar trebui să se lase mai prejos. În procesul lor de îngrijire, nu este necesar să fie implicate multe produse cu arome sufocante, ci produse care să li se potrivească caracterului personal și care să inspire încredere, bărbăție. Totalitatea produselor și acțiunilor întrepinse de aceștia pot determina calitatea aspectului lor, iar în acest demers este important ca ei să țină cont de câteva aspecte:

  1. Obligativitatea regulii sacre și nescrise a spălării corpului cu apă și săpun. Este un act de care orice ființă umană trebuie să țină cont cu strictețe pentru că lipsa igieniei poate conduce atât la cauzarea problemelor de sănătate, cât și respingere și marginalizare socială. Nu putem raporta acest fapt doar la partea masculină pentru că este extrem de important ca orice persoană să țină cont de acest aspect.
  2. Îngrijirea părului și a bărbii. Tunsul în mod regulat este o prioritate de care bărbații ar trebui să țină cont pentru că un păr lung, dă impresia de aspect neîngrijit, de indiferență cu privire la propria persoană și la imaginea creată în public. Pe lângă acesta și în strânsă legătură, este părul facial, de care trebuie să se țină cont în vederea alegerii unui look potrivit deoarece este important ca dorințele să fie în conformitate cu caracteristicile corpului: este neplăcută încercarea de a avea o barbă ca actorii de Hollywood, atât timp cât desimiea părului facial nu o permite. Este important să se gestioneze resursele proprii, dar și să fie direct proporționale cu așteptările și aspectul decent al bărbaților.
  3. Aspectul îmbrăcămintei. Adaptarea îmbrăcămintei la fiecare situație nu este suficient pentru a lăsa o impresie plăcută celor din jur, ci la aceasta se adaugă și importanța aspectului hainelor: călcate, fără cute, curate, lipsite de pete sau urme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top