Recomandari

Femei – Ce trebuie să știi despre îngrijirea corporală

Un aspect important în prezența unei femei este reprezentat de modul în care aceasta își protejează și menține îngrijirea corporală. Eleganța femeilor este oferită de felul în care acestea arată, se îmbracă, se comportă, dar și de parfumul pe care îl lasă în urma lor. Toate acestea sunt în dependență și este greu ca o impresie bună să fie făcută atunci când se omite unul dintre aceste criterii.

Iată 3 secrete pentru a avea parte de cea mai bună îngrijire corporală:

  1. Folosește geluri de duș cu arome puternice. Deobicei orice este mult strică, dar în acest caz, orice are un miros puternic implică și persistență, ceea ce înseamnă că efectul de fresh de după duș nu va dispărea la o oră după. Încearcă să nu faci economie la recipient pentru că prin simpla folosire a apei nu vei elimina nici celulele moarte, nici mirosurile neplăcute.
  2. Utilizează crema, balsamul, uleiul sau loțiunile de corp. În funcție de zona pe care dorești s-o hidratezi, alege unul dintre aceste produse. Alegerea o poți face după necesitatea pielii de a fi îngrijită, după textură, sensibilitate sau după mici imperfecțiuni pe care le cunoști că le ai. Nu ezita să îți răsfeți fiecare parte din corp cu cate un produs diferit, dar ai grijă la aromele pe care le combini, să nu te încarci prea mult și finalul să fie caracterizat de un miros prea încărcat, greoi pentru că, pe lângă hidratare, vei avea parte și de câteva ore în care, atât simțul tău olfactiv, cât și a celor din jur, va fi plăcut surprins.
  3. Prepară măști de exfoliere din produse naturale, produse pe care le ai la îndemândă și le cunoști ca fiind optime pentru corp și care te ajută la risipirea celulelor moarte de pe piele; aplică acest conținut cu o mănușă pentru exfoliere.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top