Recomandari

Despre sărbătorile de cuplu

O relație stabilă, de lungă durată semnifică interesectarea cu anumite evenimente speciale peste care nu se poate trece fără a le marca într-un anumit mod. Simbolica datelor poate fi conferită fie de momente din cuplu, fie de aniversări, zile onomastice, sărbători precum Craciunul, Dragobetele ș.a. Este important ca în cadrul unei relații să se cunoască, de ambele părți, semnificația asupra acestor etape prin care, involuntar, se trece, dar și importanța acordată care, în funcție de fiecare persoană, poate avea o altă dimensiune.

 

 

Iată doare câteva aspecte care conturează necesitatea valorificării acestor momente:

  • Prilej de a ieși din rutină

Activitățile zilnice reprezintă deja un clișeu pentru relația de cuplu, iar amândoi simțiți nevoia să depășiți aceste stări zilnice cu care sunteți deja obișnuiți și pe care le realizați aproape în mod inconștient și, totuși, niciunul dintre voi nu are curajul să le recunoască. Nicio problemă! Folosește-te de una dintre ocaziile prezentate mai sus și faceți loc unei escapade în doi, fie la distracție, fie la relaxare.

  • Modalitate de a-ți demonstra afecțiunea

Acest aspect se potrivește în măsură mai mare femeilor. Ele reprezintă categoria cea mai afectată de o perioadă lungă de timp în care nu au mai fost surprinse cu o mică atenție, nu neaparat de natură material. Femeile pun, cel mai des, accentul pe gestul în sine, pe faptul că nu a fost dată uitării acea zi cu încărcătură spirituală și pe modul ingenios în care sunt surprinse.

  • Contextul perfect pentru a-l/a o suprinde 

Să profitați de fiecare zi pentru a vă surprinde partenerul, este, poate, unul dintre cele mai bune sfaturi, dar se raportează, mai mult, la comportament și atitudine, la modul în care îl/o tratați și timpul pe care îl acordați activităților în doi. Cu ocazia uneia dintre aceste zile speciale, aprofundați acest tip de comportament printr-un gest/cadou simbolic prin care să îl/o lăsați fără cuvinte și care să facă din acea zi, una de neuitat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top