Moda si tendinte

Despre manichiură

Multe dintre femei apelează fie din comoditate, fie din lipsa timpului la manichiuristele ce aplică unghii cu gel sau semipermanente. Impinse de dorința de a avea în permanență unghii îngrijite și cu un aspect plăcute iau decizia de a investi în aplicarea lor și nu în achiziționarea de oje.

Folosirea ojelor este o necesitate ce se impune o dată la, cel mult, 3 zile deoarece prin acțiunile pe care le întreprinde o femeie zilnic, calitatea culorii nu rămâne neschimbată, unghiile se pot rupe extrem de ușor și este un extrem de simplu ca ele să capete un aspect neînrgijit. Este de apreciat unghia naturală a carei textură este tare și poate fi cu ușurință întreținută, dar este neplăcut momentul în care unghiile de la mâna unei femei nu sunt egale, una, două sau poate chiar mai multe, fiind rupte.

Mâinile unei femei pot spune câteva cuvinte despre atenția pe care aceasta singură și-o acordă. În lipsa timpului necesar îngrijirii unei unghii naturale este indicat să se recurgă la sprijinul oferit de profesioniste care se ocupă de acest domeniu.  Se consideră un real ajutor deoarece timp de 4-5 săptămâni, în cazul unghiilor cu gel, 3-4, în cazul celor semipermanente, nu este necesară acționarea asupra lor cu niciun alt produs, iar singurul lucru ce îi revine femeii este acela de a le menține curate.

Preferințele pentru unghiile cu gel nu se disuctă, la fel ca gusturile, dar este important să fie stabilită o corelație între tipul de personalitate pe care fiecare femeie îl are și modelul, dimensiunea și culorile unghiilor pe care aceasta le preferă. Acest aspect legat de configurațiile de personalitate este în strânsă legătură cu ideea de armonie a îmbrăcămintei, machiajului, încălțămintei cu aspectul mâinilor. Spre exemplu, o femeie cu o personalitate excentrică va fi întotdeauna tentată să aleagă culori și dimensiuni stridente, dar această alegere va fi direct proporțională cu vestimentația sau accesoriile purtate, pe când aceleași unghii purtate de o femeie a cărei apariție este mai des lejeră, modestă, vor apărea ca fiind nepotrivite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top