Moda si tendinte

Despre make-up

Pleoapele reprezintă una dintre cele mai solicitante zone din punct de vedere al aplicării machiajului deoarece, în eventualitatea unui eveniment special, nu este suficientă pudrarea lor sau întinderea unei baze de machiaj. Fardurile colorate, glitter-ul, tușul, rimelul sunt doar câteva dintre elemente necesare unei apariții de necontestat.

Iată câteva lucruri la care domnișoarele și doamnele este necesar să fie atente din punct de vedere al machiajului la nivelul ochilor:

  • Adaptați machiajul vârstei

Nu vă lăsați influențate de dorința de a vă schimba complet vârsta prin schimbarea look-ului. Asta nu va funcționa, ci va da aspectului dvs o tentă penibilă și în neconcordanță cu ceea ce doriți să afișați. Deobicei o femeie este văzută așa cum ea dorește să fie privită. Machiajul din zona ochilor poate căpăta oricând o alta semnificație pentru cea care îl poartă: el poate fi prea strident, arătând dorință de atenție ceea ce pentru o doamnă nu ar fi cel mai potrivit sau prea puțin accentuat pentru a putea fi analizat, astfel machiajul feței pare incomplet.

  • Comunicați make-up artistului intențiile dvs 

În cazul în care considerați că nu dețineți abilitățile necesare jocului cu culorile, apelați cu încredere la un make-up artist recunoscut ca fiind talentat și implicat în munca sa. Este foarte posibil ca acesta, din dorința de a-și manifesta talentul pe orice pleoapă i se ivește în spațiul său de muncă, să realizeze machiajul după cum iar plăcea lui. În ideea de a evita posibile neplăceri la finalul unei ședințe de make-up este indicat ca la început, dar și pe parcurs să-i comunicați ce culori vă plac/vă displac, cât de pronunțat să fie machiajul, dacă sunteți sau nu obișnuită cu machiaj profesionist; în fond, cum v-ar plăcea să arate rezultatul.

  • Nu neglijați tematica evenimentului

Machiajul unei mirese nu va fi niciodată același cu cel utilizat pentru interviul la un post de muncă, cum nici machiajul pentru club nu va semăna cu cel de zi, pentru mers la cursuri, ori la locul de muncă. Este foarte important să existe o armonie între aspectul machiajului și tematica evenimentului pentru care vă pregătiți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top