Sport si Sanatate

Despre îngrijirea tenului

Îngrijirea corespunzătoare și continuă a tenului reprezintă o obligație ce revine fiecărei persoane, dar cu precădere femeilor. Pe lângă factorii de cauză atmosferici ce influențează aspectul pielii de la nivelul feței, responsabile pentru acesta sunt și produsele de make-up  care, oricât ar părea de inovative, calitative și bazate pe produse naturale, folosite în mod iresponsabil și în lipsa unui set de acțiuni bazate pe îngrijire și hidratare, pot conduce la efecte nedorite.

Nu adormiți machiate și nici nu amânați procesul demachierii!

Este important să fiți frumoase; reprezintă atuul vostru fizic și de asemenea, semnifică  importanța pe care o acordați pregătirii pentru o anumită întâlnire, ocazie, vizită. Aspectul fizic este cel care atrage, impresionează și spune câteva cuvinte despre oameni înainte ca acestea să fie rostite propriu-zis. Folosiți-vă de această metodă de a atrage atenția daca asta este ceea ce vă doriți, dar când menținerea produselor de make-up pe față nu mai reprezintă o necesitate, apelați la două obiecte ce ar trebui să se transforme în cei mai apropiați ”prieteni”: demachiantul și discheta demachiantă. Fie că este vorba despre apă micelară, lapte/cremă/gel demachiant, important este să nu omiteți utilizarea lor din câteva motive extrem de importante: bacteriile, praful, microbii cu care intrați în contact pe parcursul zilei, nevoia porilor țesutului epitelial de a ”respira”, dar și contactul feței ce elimină sebum cu atmosfera ce va atrage cu atât mai mult impuritățile.

Nu ezitați să mergeți la un control și utilizați produse suplinitoare îngrijirii!

Investiția doar în produse care să acopere imperfecțiunile nu este tocmai cea mai bună variantă de a le rezolva. Astfel, acoperirea sau ascunderea micilor defecte, nu le va și trata. În cazul unor probleme evidente ale tenului, pentru un aspect natural și sănătos în momentul aplicării machiajului, este necesară și o vizită la medicul dermatolog care va stabili care este cea mai eficientă gamă de produse ce vi se adresează în funcție de tipul de ten pe care îl aveți. Ele reprezintă un tratament pentru piele și trebuie tratat ca atare prin utilizarea conform prescripției medicale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top