Moda si tendinte

Cum să-ți pui buzele în valoare

Buzele reprezintă unul dintre cele mai atrăgătoare atuuri de care se pot bucura femeile. Prin intermediul lor, ele pot articula frazele, pot conferi o altă exprimare subiectului transmis, pot seduce și pot face interlocutorul mai atent sau dimpotrivă, în cel mai bun sens, neatent la ceea ce se dorește a se comunica.

 

 

 

Iată doar câteva metode prin care buzele pot fi puse în valoare:

  • Nuanța buzelor

Deloc greu de crezut, aceasta transmite un mesaj la fel de important precum este cel verbal. Nuanța intensă de roșu poate reprezenta o direcție clară de seducere, denotă putere pentru cea care o poartă. Desigur că nuanța trebuie adaptată în funcție de locul întâlnirii și în special persoana cu care este planificată întâlnirea (nu ar fi indicată purtarea unui asemenea culori la o întâlnire de natură profesională cu șeful).

  • Conturul buzelor

De preferat este folosirea în permanență fie a produselor ce nuanțează buzele, fie a celor ce le hidratează și protejează. În cazul folosirii celor ce nuanțează este indicată utilizarea creioanelor pentru buze ce conturează și delimitează perfect aspectul acestora. Liniile trasate cu pensonul de ruj nu pot fi întotdeauna cele ce se apropie cel mai mult de adevăr, astfel, precizia este dată de conturul realizat cu alte produse de aceeași nuanță cu rujul.

  •  Evitarea exagerărilor inutile

Într-adevăr, nu toată lumea este înzestrată cu buzele cele mai mari și pline, dar asta nu reprezintă un factor ce să vă trezească dorința de a le schimba cu ajutorul rujului în ideea în care această metodă rămâne insesizabilă. Buzele, prin forma lor, sunt create de așa natură încât trecerea spre pielea feței este extrem de vizibilă, iar conturarea sau colorarea lor peste această limită necesită atenție pentru a nu da în penibil. Asumarea propriului aspect reprezintă un factor mult mai atractiv decât buzele incorect colorate ale unei femei dornice de afirmare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top