Moda si tendinte

Cum să-ți alegi vestimentația de club

Unul dintre modurile în care tinerii își petrec timpul liber este ieșitul în club, fie în gașcă cu prietenii, fie în cuplu, fie singuri pentru a-și găsi perechea. Cluburile reprezintă un prilej de a creea legături mai strânse, de a stabili relații cu anumite persoane, de a ieși dintr-o stare emoțională negativă, de a schimba puțin ritmul vieții sau pentru a simți vibe-ul tinereții. Unul dintre cele mai urmărite lucruri urmărite de cei din jur, în primă instanță, într-un club este imbrăcămintea de aceea este important și cum aceasta este aleasă.

3 aspecte de care să ții cont atunci când alegi vestimentația de ieșit în club:

  • Îmbracă-te în funcție de ce vrei să transmiți. Este bine știut că femeile pot foarte ușor să exprime prin vestimentație, machiaj sau atitudine caracteristici extrem de importante despre personalitatea lor. Un fapt ușor de realizat este transmiterea de mesaje non-verbale prin apariția lor și, cel mai des într-un club, prin intermediul hainelor.
  • Conformează-te cu tema petrecerii. De multe ori, administratorii cluburilor stabilesc un titlu sau un ”dress code” menționat pe afiș și este extrem de plăcut ca persoanele care participă la acea seară de club să facă parte din același decor, cu același stil vestimentar, dar diverse abordări.
  • Evită extremele. Ca femeie, este important să eviți vulgaritatea pentru că mediul în care urmează să ieși este unul care va influența oricum în acest mod, din cauza aburirlor alcoolului sau poate doar a euforiei și dacă iți dorești să petreci o seară de distracție în liniște este important de urmărit acest aspect. De asemenea, la polul opus, este indicat să eviți îmbrăcămintea sobră pentru că vei părea ieșită din context, un ”intrus” în petrecerea celorlați.

Important este, în fapt, să îți împlinești scopul pentru care ai ales să ieși în club, iar acest lucru poate fi realizat dacă pornești cu un vibe pozitiv dat de abordarea vestimentației potrivite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top