Recomandari

Cum să pleci mulțumită de la ședința de întreținere a manichiurii

Unele femei aleg modelul unghiilor cu câteva zile, poate săptămâni înainte de ședința de aplicare sau întreținere, după caz, pe când altele, se decid în ultimul moment sau chiar lasă la latitudinea manichiuristei. Această practică este destul de des întâlnită în rândul femeilor a căror rază de activitate este restrânsă, nu au evenimente apropiate pentru care să necesite o anumită manichiură sau au un interval îndelungat de când își aplică unghii.

Totuși, în cazul tuturor femeilor este important să se adapteze modelul, culoarea, lungimea în funcție de caracteristicile personale, dar și de acțiunile desfășurate în următoarea lună, iar în acest demers trebuie avut în vedere următoarele aspecte pentru ca finalul să fie cel dorit:

  • Studiați piața și ofertele tuturor persoanelor din domeniu și alegeți ceea ce considerați că vă reprezintă cel mai mult. Din acest punct de vedere, puteți ține cont atât de calitățile de profesionist, de modelele postate pentru promovare, de recenziile scrise de persoane care au avut parte de servicii, dar și de modul de lucru pe care îl afișează. Cere detalii persoanei în cauză chiar și din perspectiva remunerației pentru a stabili echitabilitatea dintre calitate și preț și totodată, dacă acest criteriu este îndeplinit, poți verifica disponibilitatea perioade de interes.
  • Arătați un model exact și specific persoanei care urmează să vă realizeze manichiura. Este forma cea mai sigură și practică prin care puteți garanta că nu veți da greș în cazul în care cunoașteți maniera de lucru a manichiuristei. Insușiți-vă alegerea și nu contestați finalul pentru că alegerea vă aparține în totalitate.
  • Comunicați pe parcursul ședinței de îngrijire a unghiilor. Nu ezitați din timiditate sau rușine să spuneți ce vă place și, mai ales, ce nu vă place la un anumit moment dat, nu așteptați finalitatea procesului pentru a vă exprima opinia și nu plecați de la salon nemulțumită.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top