Moda si tendinte

Cum să alegi cea mai bună trusă de machiaj

Trusele de machiaj reprezintă o alegere grea pentru femeile pasionate de arta make-up-ului. Raportul calitate-preț, firma producătoare, precum și nuanțele prezente în trusă reprezintă doare câteva dintre aspectele pe care femeile le urmăresc când achiziționează un asemenea produs.

Iată câteva lucruri pe care să le urmăriți în alegerea celei mai bune truse de machiaj:

  • Nu vă lăsați păcălite de numărul mare de nuanțe

Femeile care pun accent pe această etapă a machiajului, respectiv combinația și varietatea de culori de la nivelul ochilor, pot fi ușor atrase prin trusele de machiaj ce oferă o gamă largă de culori și nuanțe. Nu cantitatea este de apreciat în această secțiune pentru că este foarte ușor ca pigmentul de colorare necesar pentru o trusă cu 5 farduri, spre exemplu, să fie redistribuit pentru o trusă cu 10; ceea ce, cu siguranță va afecta atât intensitatea culorii, cât și rezistența acestuia. Prin urmare, orice pare dubios de ieftin pentru o cantitate mare de nuanțe, mai mult ca sigur nu este calitativ. Investiți o dată, dar cu folos!

  • Evitați trusele produse de firme ”fantomă”

Reclama și promovarea este deobicei un punct forte al firmelor ce investesc in produsele oferite. Căutați recenzii, informații și feedback-uri din partea persoanelor care le-au folosit. Nu apelați la orice trusă a cărei denumire este greu de citit de pe ambalaj, iar numele firmei producătoare nici nu apare într-un loc vizibil.

  • Urmăriți date precum termenul de expirare și ingredientele utilizate

Chiar dacă sunt produse cu un grad scăzut de perisabilitate și care nu afectează organismul, este necesară protejarea corpului de posibile complicații date de produsele de îngrijire sau de make-up pe folosite. O astfel de eroare, precum depășirea termenului de valabilitate, poate însemna apariția unor probleme dermatologice destul de neplăcute care ar necesita o altă investiție. Ingredientele au și ele rolul lor deoarece se impune urmărirea firmelor ce se folosesc de elemente naturiste în compunerea de produse de make-up.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top