Moda si tendinte

Beauty – Cum să-ți aranjezi sprâncenele

Aspectul feței este conturat de mai multe trăsături care dau o formă plăcută prin faptul că se regăsesc sub o anumită armonie. În cazul femeilor, a căror dar de la mama natură nu a fost întocmai cel mai constitent în anumite privințe, este de încurajat stimularea găsirii echilibrului prin mijloacele inovative create în ultimele decenii, precum produsele de make-up. Un aspect esențial care trebuie avut în vedere este modul de a aranja sprâncenele, iar în acest demers sunt importante următoarele 3 aspecte:

  1. Lungimea sprâncenelor. Ea trebuie adaptată în funcție de forma feței, dar și a ochilor, fără a se apela la exagerări. În cazul în care sprâncenele naturale nu sunt suficient de lungi, se pot utiliza cu ușurință farduri, kit-uri, geluri pentru sprâncene care să fie adaptate nuanței tenului și a părului.
  2. Desimea sprâncenelor. Pentru femeile a căror sprâncene sunt rare și prezintă discontinuități este absolut necesară utilizarea produselor de make-up, dar, în aceeași măsură și studierea modului de a fi aplicate fără a ridiculiza aspectul feței prin manipularea greșită sau conturarea excesivă.
  3. Forma. Se poartă extrem de mult sprâncenele în colțuri și nu pentru că ar fi o modă, și pentru că nu se ține cont de aspectul feței în momentul în care se decide optarea pentru o anumită formă a sprâncenelor. Aspectul sprâncenelor trebuie să confere senzația de natural și să se îndepărteze de orice asemănare cu formele geometrice. De asemenea, nu trebuie să creeze emoții pe fața persoanei (cel mai des mirare), ci să completeze echilibrul și profilul firesc.

Realizarea unui make-up implică, înainte de toate, acumularea de cunoștințe cu privire la ceea ce se poartă, ce se potrivește în funcție de trăsături, dar și locurile de aprovizionare pentru cele mai bune produse, iar în alegerea modului în care sprâncenele să fie realizate este important să se țină cont de toate aceste aspecte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top