Recomandari

Bagajul și vestimentația pentru mare

Vacanța de vară este de foarte multe ori asociată cu mersul la mare, acele câteva zile în care timpul capătă o altă formă pentru fiecare: tineretul dornic de distracție care nu simte nevoia de odihnă, iar la pol opus persoanele ce simt necesitatea unei escapade pentru a regăsi liniștea printr-un concediu pe litoral. Acest demers debutează cu câteva alegeri precum: alegerea locului, a grupului, a cazării, dar și alegerea vestimentației. Aceasta din urmă poate da reale bătăi de cap: valiza este neîncăpătoare, prea greoaie și dificil de manipulat, spațiul de transportare insuficient și renunțarea la unele obiecte vestimentare pare un scop aproape irealizabil.

Pentru că este fundamental ca vacanța să fie una reușită, o femeie, întotdeauna, va ține cont de ceea ce va purta, iar în acest scop este obligatoriu de luat în calcul timpul pe care aceasta îl va petrecere în pregătirea sa chiar și pentru 2-3 zile de vacanță. Ca aceste alegeri să fie mai ușor de făcut este de preferat să se stabilească activitățile ce se vor desfășura pe parcursul șederii la mare pentru că este inutil înghesuirea unor haine și papuci cu toc pentru club, când planurile sunt limitate doar la odihnă și mers la plajă. La un nivel superior de importanță se află informarea cu privire la starea vremii din acea perioadă, cel puțin orientativ, dar și pregătirea cu 2-3 obiecte vestimentare pentru o schimbare bruscă a climei.

Pentru a nu încărca bagajul cu lucruri nesemnificative, se pot alege ținutele, ce se doresc a fi purtate, încă de acasă, astfel se va scuti și procesul de pregătire ce va răpi timp din concediu. În general, vestimentația pe litoral este una lejeră: tricouri, maiouri, pantaloni scurti, fuste ce să permită mobilitatea și, desigur, costumele de baie. Pe lângă datele referitoate la vestimentație, din valiză nu trebuie să lipsească cremele de protecție și produsele de îngrijire corporală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top